Start van de formatie gemeente Hollands Kroon

Datum:
  • dinsdag 25 maart 2014
  • in
  • Categorie:

  • Hollands Kroon - Externe informateur in Hollands Kroon.
                                                           
                                                               
                                                                 
      Persbericht


    Op 24 maart heeft de lijsttrekker Senioren Hollands Kroon, de heer Jip Pankras,  de lijsttrekkers uitgenodigd voor een eerste overleg. In dit overleg heeft hij zijn voorstel toegelicht op het proces van de coalitievorming.

    Senioren Hollands Kroon heeft tijdens dit overleg de heer M. (Menno) Huisman, voorgesteld als externe informateur.  De opdracht aan de informateur luid als volgt:

    Op basis van programma en goede verstandhouding tot een coalitie te komen, dat op een breed draagvlak mag rekenen van de gemeenteraad van Hollands Kroon waardoor de bestuurskracht kan worden versterkt en het draagvlak met de burger en bedrijfsleven verbetert.

    De heer Pankras concludeert dat de lijsttrekkers zich kunnen vinden in het voorstel van de Senioren Hollands Kroon om de heer Huisman aan te wijzen als informateur met de daarbij behorende opdracht.

    Deze week nodigt de informateur alle partijen uit voor een gesprek met afgevaardigden van alle partijen.  Na de gesprekken rapporteert de informateur de uitkomsten aan Senioren Hollands Kroon. Naar verwachting brengt de informateur volgende week verslag uit en onderneemt Senioren Hollands Kroon vervolgstappen.

    Contactpersoon:

    Jip Pankras, tel. 06-51365807




    2 reacties :

    Anoniem zei

    Het is slecht voor te stellen dat Senioren toenadering zoekt tot een bijna gehalveerd partijtje als de PvdA, nog slechter voor te stellen is dat Senioren HK. de kiezer zal opzadelen met een terugkeer van Van Dijk of die andere PvdA bedrieger, V.d.Laan, maar in de politiek is tegenwoordig alles mogelijk zelfs het demoniseren van andere politici.

    Voor de zich correct voelende mensen onder ons, van vooral de PvdA: Marokko is bezig de Christenen in dat land min of meer gedwongen uit te zetten, http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/03/christenen-in-marokko-minder-minder-minder.

    We zullen het niet in onze staatsmedia lezen of horen, maar het gebeurt wel en we mogen wel "trots" zijn op onszelf dat we het allemaal laten gebeuren en in de kerk kijken ze de andere kant wel op, stel je toch eens voor dat de kerk het opneemt voor de wereldwijd jaarlijks 100.000 door de Islam vermoorde Christenen.

    Nederlanders Hypocriet???????????

    Sam Kooy zei

    De vertaling is waarschijnlijk enigszins onjuist geplaatst. Misvatting van de verslaglegger of is dit tóch nog steeds de werkelijheid ? Dit zou moeten zijn: een breed draagvlak t.o.v. de bevolking van HK en daarná pas ondersteund door de Gemeenteraad. Slechts dát is democratie. Maar ja, de schrijver dezes zal het volgens de politica wel weer aan het verkeerde eind hebben. Nietwaar ?

    Een reactie posten