Hoe houden we Breezand ook in de toekomst leefbaar?

Datum:
 • zondag 17 maart 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • Bewonersavond woensdagavond 20 maart in Bloemenlust


  13-3-2019

  Hoe houden we Breezand ook in de toekomst leefbaar?


  Hoe behouden en versterken we de leefbaarheid van Breezand? Daarover willen wij graag met u in gesprek! Daarom organiseren we een bewonersavond op woensdagavond 20 maart in Bloemenlust. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

  Aanmelden bewonersavond

  Aanmelden kan via de oranje button, of telefonisch via 088 321 5000.

  Het programma

  19.45 - 20.00 uur Zaal open en ontvangst met koffie en thee
  20.00 - 20.10 uur Opening door wethouder Mary van Gent
  20.10 – 20.45 uur Presentatie uitslag bewonersenquête januari en beantwoording vragen
  20.45 – 21.00 uur Korte pauze
  21.00 – 21.45 uur Bespreking thema’s in groepen: activiteiten voor jong en oud, dementievriendelijke kern, eenzaamheid en zorg. Input wordt meegenomen in het vervolgproces.
  21.45 – 22.00 uur Afsluiting

  Wat is de kerngroep Leefbaarheid Breezand?

  Het behouden en versterken van de leefbaarheid van Breezand is ontzettend belangrijk. Het algemeen belang van Breezand en haar inwoners staat hierbij voorop. Hiervoor is een kerngroep Leefbaarheid Breezand opgericht. De kerngroep bestaat uit de Stichting Dorpsraad Breezands Belang, de Stichting Wonen Plus Welzijn, de Lokaal Samenwerkende Belangenorganisaties Ouderen (LSBO) Hollands Kroon, Incluzio Hollands Kroon en de gemeente Hollands Kroon.
  Op basis van de verkregen informatie uit de enquête, het overleg met organisaties, zoals Wonen PLus Welzijn, LSBO, Incluzio, Mantelzorgcentrum, Recreatievereniging, kerk etc.) en de nog op te halen reacties tijdens de bewonersavond, wordt een plan van aanpak/uitvoeringsprogramma voor een toekomstbestendig Breezand opgesteld. Dit wordt daarna gepresenteerd aan het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad.

  Op de hoogte blijven?


  Hollands Kroon   0 reacties :

  Een reactie posten