Willem Engel Vrijgesproken van Opruiing - rechtbank verslag

Datum:
 • donderdag 4 juli 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • Djamila le Pair was bij het uitspreken van het vonnis door de rechter en doet verslag.  4-7-2024


  De uitspraak na de zitting van 'Rechtszitting 'Burgerarrest' Toont Totale Willekeur Openbaar Ministerie in zaak Willem Engel' (20 juni 2024) komt als een verrassing. Willem Engel is vrijgesproken van opruiing. Djamila le Pair was bij het uitspreken van het vonnis door de rechter en doet verslag. Op Potkaars: https://potkaars.nl/blog/2024/7/4/0d2...


  Potkaars-live  1 reacties :

  Dekker zei

  Willem Engel, weggezet in de media als een halve onnozele dansschoolleraar, is een uiterst intelligente man met een gedegen opleiding: https://willemengel.nl/ Dat kan van de meeste Politici en media medewerkers lang niet gezegd worden.
  De huidige gang van zaken is om mensen zoals Willem Engelweg te zetten als wappies, complotdenkers, Nazi's enz.
  De laatste 4 jaar heeft het demoniseren van mensen een hoge vlucht genomen in politiek en media. De beweringen van de complotdenkers, meestal bovengemiddeld intelligent, van het begin van de Corona farce zijn allemaal uitgekomen of komen uit. Uiteraard is Nederland het laatste land waar dit bedrog onderzocht wordt, de beerput moet immers gesloten blijven? Helaas doet BBB ook mee met dit doofpotcircus. Zo zal ket ook gaan met de "klimaatcrisis", Oekraïne, Stikstof, Co2, nagenoeg met alles waar de politiek een Crisis van gemaakt heeft.

  Een reactie posten