De voorspelde nieuwe pandemie begint

Datum:
 • maandag 8 juli 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Dat het met deze pandemie intussen menens is geworden.....

  8-7-2024
  De voorspelde nieuwe pandemie begint

  Karel van Wolferen

  De nieuwe pandemie is begonnen. We waren erop voorbereid dat het 
  zou gaan gebeuren. Ook op de pagina’s van dit blad is ervoor 
  gewaarschuwd. Voor de vogelgriep. Het verondersteld zeer pathogene
   H5N1-virus. Daarmee is het nu menens, met de reguliere media van 
  de VS tot Australië en veel landen daartussen die bol staan van 
  nieuwsberichten over de dodelijke gevolgen, en het overspringen 
  ervan van vogels op koeien en andere dieren die of moeten worden 
  geruimd of zullen moeten worden ingespoten met een ‘vaccin’.

  Met het Covid-19-draaiboek slaagde de angstcampagne op een overweldigende manier: voordat de wereld kon beginnen erover na te denken droeg een groot deel van de wereldbevolking maskers, kregen burgers van sommige landen massaal huisarrest, gingen midden- en kleine bedrijven er onderdoor, en werd de maatschappij overheerst door angst.

  Met de apenpokken lukt het niet. Maar we hadden H5N1 in reserve voor het geval de leemte in de geldwinning van de farmaceutische industrie te lang zou gaan duren. Het is een dreiging die al sinds minstens 2005 klaarstond. In dat jaar gaf president George Bush meer dan $ 7 miljard uit aan voorbereidingen met de waarschuwing dat meer dan twee miljoen Amerikanen aan de vogelgriep zouden kunnen sterven. In werkelijkheid stierf niemand eraan. Tussen 2014 en 2017 werden jaarlijks ook uitbraken geregistreerd, opnieuw zonder menselijke slachtoffers.

  Maar in de lente van 2022 was het niemand minder dan Bill Gates die waarschuwde dat er een nieuwe pandemie zou ontstaan, welke dit keer echt aandacht zal krijgen. Virologen zijn komen aanzetten op een briefing van het Witte Huis met de boodschap dat H5N1 is gemuteerd om zich te verspreiden onder zoogdieren, en dat een uitbraak in de menselijke bevolking honderd keer erger zal zijn dan met Covid. Intussen zijn al honderden miljoenen vogels afgeslacht. Vanzelfsprekend doet de Wereldgezondheidsorganisatie ook mee. Al sinds vorig jaar voorspelde het een ‘disease X’, als nieuwste boosdoener en reden voor alle landen om zich te verenigen onder een wereldwijd gezondheidspact. Nu zegt het dat H5N1 al 195 mensen van de 322 bekende geïnfecteerde gevallen heeft gedood. Gelukkig heeft de intussen beroemd geworden dr. Peter McCullough er korte metten mee gemaakt, en ons erop gewezen dat de ‘Bird Flu Scare’ (vogelgrieppaniek) een truc is voor nog een massale genetische ‘vaccinatie’.

  Vogelgriep wordt vogelgriep genoemd omdat het vogels besmet. Wij zijn geen vogels, dus behalve wanneer een gewetenloze wetenschapper van het vogelgrieppathogeneen een biowapen maakt kan vogelgriep geen risico voor de menselijke bevolking zijn. Maar dan zou het ook geen dienst kunnen doen in het Global Biosecurity-programma dat een één-wereldregering als doel heeft.

  Als mensen maar één ding van de Covid-pandemie hebben geleerd, dan is het wel dat officiële regeringsuitspraken erover meestal niet waar waren. In deze nieuwste uitbraak van het officiële ‘zeer pathogene aviaire influenza’ (HPAI) is niet alleen de waarheid ver te zoeken, maar ook de wetenschappelijke waarde van de behandeling ervan. HPAI kan dodelijk zijn, maar het doodt nooit alles. Het beleid van massale uitroeiing zonder rekening te houden met immuniteit, zonder zelfs maar te onderzoeken waarom sommige vogels het overleven terwijl andere sterven, is krankzinnig. Door kippen te ruimen wanneer een infectie wordt gedetecteerd, garandeert men in principe dat natuurlijke immuniteit zich nooit zal ontwikkelen. De meest fundamentele principes van veeteelt en fokkerij vereisen dat boeren kiezen voor een gezond immuunsysteem van hun dieren. Dat betekent dat kippen die een massa-infectie overleven juist moeten blijven leven, en op zijn minst onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek zouden moeten ondergaan.

  Dat het met deze pandemie intussen menens is geworden kan men aflezen aan de hysterische reacties, ook bij niet-reguliere nieuwskanalen waarvan verondersteld was dat die beter weten. Bij de gevestigde media is het voorspelbaar. CNN is panisch van bezorgdheid. Kortgeleden berichtte de Daily Mail over een arts die ook een verschrikkelijke waarschuwing liet horen. Dr. Rick Bright vertelde PBS: “We zijn op dit moment in deze strijd geblinddoekt, en ik ben echt bang dat het virus het wint en ons voor blijft. We varen blind en de ziekte blijft ons voor! Het ontwikkelt zich ongebreideld en de risico’s zijn enorm!”

  De meeste commentaren gaan over de noodzaak van gegevens verzamelen, en de behoefte aan preventie. Dat is een pleidooi voor ‘testen’. Uit de Covid-tijd weten we dat de PCR-tests geen gegevens verzamelen maar gegevens maken. Het is een middel om gevallen te detecteren, zonder dat zou er nauwelijks een Covid-pandemie tot stand zijn gekomen.

  De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft een vogelgriepvaccin goedgekeurd, de eerste in zijn soort met Amerikaanse goedkeuring. Directeur van het FDA Office of Vaccines Research and Review, Norman Baylor, zei dat het vaccin “een soort van interim-maatregel” is totdat betere worden ontwikkeld. Dit vaccin zal niet commercieel worden verkocht. De overheid is van plan om voldoende vogelgriepvaccin in te kopen en op te slaan voor 20 miljoen mensen, waaronder gezondheidswerkers. De EU koopt al 40 miljoen doses vaccins ‘voor het geval dat’. En de aandelenkoers van Moderna blijft stijgen.

  Uit Australië komen interessante berichten. In Victoria, zuidelijk Australië, ruimt men momenteel een half miljoen kippen vanwege de gefabriceerde vogelgriepcrisis. De mensen die daartoe besloten bezaten geen verifieerbaar bewijs van een infectieuze uitbraak met een serieus risico. Omdat de meeste geïnfecteerde vogels verondersteld worden vanuit Azië te zijn gekomen, zouden ze de lange weg hebben moeten vliegen. In feite migreren Aziatische vogels nauwelijks of helemaal niet naar Australië, reden waarom Australische vogels verschillen van die in de rest van de wereld. De Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO) is de dichtstbij mogelijke bron van de ‘uitbraak’. Nu wil het toeval dat deze instelling het Australische equivalent is van het Wuhan Institute of Virology, en het is niet de eerste keer dat deze instelling betrokken is geweest bij de opkomst van nieuwe virussen.

  ––

   Gezond Verstand

  1 reacties :

  Anoniem zei

  De meesten laten zich gewoon weer bedotten en gaan blij weer een paar levensgevaarlijke mrna prikken halen, uiteraard tot de dood er op volgt, want als het doden met de Corona onzin niet is gelukt, gaat het de 2e keer wel lukken. Is er al bekend waarom er nog steeds sprake is van Oversterfte????

  Een reactie posten