Britse overheidsdocumenten geven stilletjes toe dat “vaccinholocaust” miljoenen kinderen zal doden

Datum:
 • donderdag 11 juli 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 • ... Covid-gevaccineerde kinderen 45 keer meer kans hebben om jong te sterven dan ongevaccineerden.


  11-7-2024


  Britse overheidsdocumenten geven stilletjes toe dat “vaccinholocaust” miljoenen kinderen zal doden


  Over het algemeen proberen regeringen slecht nieuws te verbergen door het op vrijdagmiddag vrij te geven, in de hoop dat het tegen maandag bedolven zal zijn onder een berg nieuws.

  Stel je voor hoe giftig het nieuws moet zijn voor een regering om het op de middag van de nationale verkiezingen te publiceren, schrijft Baxter Dmitry.

  Dat is precies wat er deze week in het Verenigd Koninkrijk gebeurde.

  Terwijl de mensen druk bezig waren met het wegstemmen van WEF-stroman Rishi Sunak ten gunste van WEF-stroman Keir Starmer, probeerde de regering wanhopig dit vernietigende verhaal over het enorme aantal kinderen dat ze hebben gedood en verminkt onder de pet te houden.

  Officiële overheidsgegevens die de Britse regering probeerde te verbergen, hebben onthuld dat miljoenen kinderen wereldwijd verminkt en gedood zijn en een enorm verhoogd risico lopen om in de nabije toekomst aan alle-oorzaken te sterven.

  De verontrustende cijfers uit een officieel overheidsrapport bevestigen onze ergste angsten en bewijzen dat de experimentele mRNA-vaccins kinderen afslachten in een ongekend tempo.

  Het officiële rapport is samengesteld op basis van gegevens van het Office of National Statistics, beter bekend als het ONS, en onthult dat kinderen die gevaccineerd zijn met Covid een verbazingwekkende 4.423% grotere kans hebben om te sterven aan alle-oorzaken dan kinderen waarvan de ouders besloten om de Covid-injecties over te slaan.

  Dat betekent dat Covid-gevaccineerde kinderen 45 keer meer kans hebben om jong te sterven dan ongevaccineerden.

  Als je iemand kent die nog steeds beweert dat Covid-vaccins het risico waard zijn, vertel hem dan van deze statistiek: Kinderen die gevaccineerd zijn met Covid hebben ook 13.633% meer kans om te sterven aan Covid dan hun ongevaccineerde leeftijdsgenoten.

  Dat klopt, kinderen die gevaccineerd zijn met Covid hebben 137 keer meer kans om te sterven aan de ziekte waartegen ze zogenaamd beschermd zijn.

  Degenen die deze ontstellende cijfers in twijfel trekken, verzoek ik dringend om zelf onderzoek te doen en de dataset van het ONS te lezen. Het is getiteld “Deaths by Vaccination Status, England, 1 January 2021 to 31 May 2022 en je kunt het hier openen op de ONS website en hier downloaden.

  In een nieuwe dataset toont tabel 6 gegevens over COVID-19, niet-COVID en alle-oorzaken sterfgevallen per leeftijdsgroep in Engeland van 1 januari 2021 tot 31 mei 2022.

  De tabel bevat sterftecijfers voor kinderen van 10 tot 14 jaar en tieners van 15 tot 19 jaar naar vaccinatiestatus. De ONS gaf echter geen sterftecijfers per 100.000 persoonsjaren voor deze leeftijdsgroepen, in tegenstelling tot voor volwassenen.

  Het is geen wonder dat het ONS wanhopig was om de sterftecijfers voor kinderen te verdoezelen. De cijfers zijn schokkend. Achter gesloten deuren bereiden de bureaucraten zich voor op massale rellen op straat, als moeders, broers, zussen, ooms en tantes rouwen om het verlies van de kinderen van het land en eisen dat de regering recht doet.

  Ondanks hun poging om de waarheid te verdoezelen, geven de ONS-gegevens nog steeds voldoende informatie om kindersterftecijfers te berekenen. Door het aantal sterfgevallen te delen door het aantal persoonsjaren, kunnen we de sterftecijfers per 100.000 persoonsjaren bepalen.

  De cijfers laten significante verschillen zien in sterftecijfers onder kinderen van 10 tot 14 jaar op basis van vaccinatiestatus.

  Voor ongevaccineerde kinderen is het COVID-19 sterftecijfer 0,31 per 100.000 persoonsjaren.

  Voor degenen met één dosis springt het naar 3,24 en voor degenen met drie doses stijgt het dramatisch naar 41,29 per 100.000 persoonsjaren.

  Deze cijfers benadrukken de grote verschillen in sterftecijfers per vaccinatiestatus onder kinderen in deze leeftijdsgroep.

  Gebaseerd op Pfizer’s eigen formule voor de effectiviteit van vaccins, onthullen deze afschuwelijke gegevens dat de Covid-vaccins een negatieve effectiviteit blijken te hebben tegen sterfte onder kinderen.

  Herinner je je de oorspronkelijke claim van Pfizer van 95% effectiviteit?

  De real-world effectiviteit van het vaccin onder kinderen tussen januari 2021 en mei 2022 is te zien in de volgende grafiek:

  De injecties hebben een alarmerende real-world negatieve effectiviteit tegen overlijden van minus-13.633,33% onder kinderen van wie de ouders hen drie keer hebben laten vaccineren.

  Maar deze verbazingwekkende cijfers worden nog erger.

  Zoals deze grafiek laat zien, lopen kinderen die drie mRNA-doses hebben gekregen een veel groter risico op alle-oorzaken sterfte dan kinderen die twee doses hebben gekregen. Ondertussen hebben kinderen die geen enkele dosis mRNA hebben gekregen verreweg de minste kans om te sterven.

  We leven in een wereld waarin officiële cijfers van de Britse overheid bewijzen dat kinderen en tieners die zijn gevaccineerd met Covid mRNA veel, veel, veel meer kans hebben om te sterven aan zowel Covid-19 als aan alle-oorzaken dan kinderen en tieners van wie de ouders hen hebben beschermd tegen het krijgen van de prikken.

  Toch is de mainstream media medeplichtig aan de regering en Big Pharma in het onderdrukken van deze informatie en het behandelen van het publiek alsof we dom zijn.

  Wij, het volk, weigeren dit te accepteren – en het aantal mensen dat vastbesloten is om de waarheid aan het licht te brengen groeit met de dag.

  De laatste week hebben drie vooraanstaande oncologen zich bij ons aangesloten in onze strijd tegen de mondiale elite en hebben ze bewijsmateriaal van onschatbare waarde geleverd voor de komende strafprocessen voor misdaden tegen de menselijkheid.

  Big Pharma en de mondiale elite hebben hun vinger in de pap en proberen wanhopig te voorkomen dat de waarheid naar boven komt en alles voor hun neus wegveegt.

  In Australië werd deze week onthuld dat de rechter die een rechtszaak verwierp die Pfizer en Moderna ervan zou hebben weerhouden om door te gaan met de distributie van het Covid vaccin, toevallig jarenlang op de loonlijst van Pfizer heeft gestaan.

  Big Pharma is een kartel en soms lijkt het alsof alles en iedereen tegen ons is die vastbesloten zijn om de waarheid aan het licht te brengen en de massa wakker te schudden.

  Maar hooggeplaatste klokkenluiders komen naar voren en vooraanstaande artsen herinneren zich de eed van Hippocrates die ze zwoeren toen ze aan hun carrière begonnen.

  Deze week deelden drie van ’s werelds meest vooraanstaande oncologen hun alarmerende bevindingen over de experimentele Covid gentherapieën.

  Eerst hadden we Dr. Masanori Fukushima die waarschuwde dat een tsunami van sterfgevallen in het gevaccineerde cohort de wereldbevolking in de komende jaren drastisch dreigt te verminderen.

  Toen hadden we Prof. Gabriel Oon, de meest vooraanstaande oncoloog in Singapore en oprichtend voorzitter van de Singaporese Society of Oncology, die al enige tijd waarschuwt voor de verwoestende gevolgen van mRNA-technologie.

  En nu hebben we de meest vooraanstaande oncoloog in het Verenigd Koninkrijk, professor Angus Dalgleish, die in het openbaar een onmiddellijk verbod op mRNA gentherapie heeft geëist vanwege het stijgende aantal sterfgevallen en de turbo kanker crisis die de wereld overspoelt.

  Professor Dalgleish is het echte werk, een oncoloog van wereldklasse die begin jaren 80 samenwerkte met Dr. Anthony Fauci en de duistere kunsten van de elite begrijpt.

  De informatie die hij in onderstaande video deelt is vierentwintigkaraats goud en zal in de nabije toekomst gebruikt worden in strafzaken om de elite ter verantwoording te roepen en gerechtigheid te brengen voor de miljoenen nabestaanden die hun dierbaren, inclusief hun kinderen, verloren hebben aan de mRNA-opnamen.

  Zou het kunnen dat deze eminente oncologen uit verschillende delen van de wereld plotseling stopten met het steunen van experimentele vaccins en samen nee begonnen te zeggen tegen mRNA gentherapie alsof ze het gepland hadden?

  Laten we tot de kern komen: wat deze drie uitgesproken critici gemeen hebben is dat ze onlangs met pensioen zijn gegaan.

  Dit betekent dat ze zich geen zorgen hoeven te maken dat ze hun baan of broodwinning verliezen omdat ze hun mond open doen.

  Maar er zijn vele anderen die hun mond houden omdat ze bang zijn hun baan te verliezen… Of zelfs hun leven.

  Kijk:


  https://frontnieuws.backme.org/


  Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


  0 reacties :

  Een reactie posten