Wopke Hoekstra blijft waarschijnlijk Eurocommissaris: Brussel beloont verraad van Nederlandse belangen

Datum:
 • zaterdag 29 juni 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Hoekstra heeft uitstekend werk  geleverd in het verraden van Nederland en het knielen voor de groene agenda van de Europese elites. 


  29-6-2024

  Het is haast niet te geloven: Wopke Hoekstra, de man die de Nederlandse economie in de afgrond stortte in naam van de groene klimaatreligie, lijkt nog een termijn als Eurocommissaris te krijgen. De CDA'er en voormalig vicepremier is blijkbaar zo geliefd in Brussel dat hij als topkandidaat wordt gezien om opnieuw de Nederlandse eurocommissaris te worden.

  Waarom zou iemand die zo duidelijk heeft aangetoond dat hij onze belangen niet kan verdedigen, opnieuw worden aangesteld? Het antwoord is simpel: omdat Hoekstra uitstekend werk heeft geleverd in het verraden van Nederland en het knielen voor de groene agenda van de Europese elites. Het feit dat hij op zeer goede voet staat met commissievoorzitter Ursula von der Leyen, die zelf ook deel uitmaakt van de Europese christendemocraten, zegt genoeg. Het laat zien hoe diep de verstrengeling gaat tussen de politieke elites die onze landen besturen en de krachten die erop uit zijn onze soevereiniteit te vernietigen.

  Hoekstra, de McKinsey-man van het CDA, heeft zijn ware aard laten zien toen hij als 'klimaatcommissaris' Frans Timmermans opvolgde. Hij toonde toen al zijn flexibiliteit door zonder enige ruggengraat de agenda van de groene ideologen te omarmen. Nu lijkt het erop dat hij wordt beloond met een volledige termijn in de Europese Commissie, waar hij zonder twijfel zal doorgaan met het opblazen van de Nederlandse economie en het ondermijnen van onze energieonafhankelijkheid.

  De coalitie van PVV, VVD, NSC en BBB lijkt Hoekstra de meeste kans toe te dichten, ondanks zijn rampzalige prestaties en zijn duidelijke minachting voor de belangen van gewone Nederlanders. Dat men in VVD- en BBB-kringen serieus overweegt deze man opnieuw naar Brussel te sturen, toont aan hoe diep de crisis van politieke integriteit gaat in Nederland. Het is duidelijk dat de nieuwe premier Dick Schoof en zijn coalitiepartners geen enkel probleem zien in het voortzetten van een beleid dat funest is voor ons land.

  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.

  De andere namen die in Den Haag rondgaan, zoals Mark Harbers en Liesje Schreinemacher, lijken niet opgewassen tegen de druk van Hoekstra's connecties en de Europese christendemocraten. Zelfs binnen het CDA is er verdeeldheid, met Karien van Gennip die ook aan het lobbyen is voor de post. Dit toont opnieuw de wanorde en het amateurisme binnen de partij.

  Hoe dan ook, Hoekstra's mogelijke herbenoeming is een teken van alles wat er mis is met de huidige Europese politiek. Het is een politiek van vriendjespolitiek, verraad en het opofferen van nationale belangen op het altaar van een destructieve ideologie.

  0 reacties :

  Een reactie posten