Vernietigende uithaal naar Kuipers: ‘Ze wisten het gewoon, maar het interesseerde ze geen zak’

Datum:
 • vrijdag 28 juni 2024
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Grootste medische schandaal


  Robin de Boer 28-6-2024


  Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 03:22

  Arts Philip Krause, die voorheen als Deputy Chief for Vaccines werkzaam was bij de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA, deed deze week tijdens een hoorzitting in het Congres enkele brisante uitspraken die tot voor kort werden gezien als ‘complottheorieën’.

  Krause gaf toe dat veel jonge mannen door de coronavaccinatie myocarditis kregen, ongeveer 1 op de 5000 volgens de eerste onderzoeken.

  “Dus: 1 op de 5000 jongemannen krijgt myocarditis als gevolg van het coronavaccin. Het virus was onschadelijk voor deze jongens. Al helemaal als ze al eerder een infectie hadden doorgemaakt,” merkt auteur en spreker Hans van Tellingen op. “Dát is althans wat deze voormalige medewerker van de FDA (soort van Amerikaanse RIVM) beweert. Ongelooflijk.”

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Dat kan niet onbestraft blijven

  Journalist Eva Munnik voegt toe: “Vooral jongens vanaf 12 jaar hebben een relatief hoge kans op myocarditis na vaccinatie tegen corona. En toch mochten ze van onze overheid niet spontaan naar de sportschool of McDonald’s als ze liever geen coronavaccin haalden. Terwijl ze van corona over het algemeen niets te vrezen hadden.”

  “Kuipers loog als minister van Volksgezondheid en zette zonder blikken of blozen de gezondheid van kinderen op het spel. Dat kan niet onbestraft blijven,” vindt orthopedagoog Hans Koppies.”

  Neuroloog Jan Bonte haalt vernietigend uit naar oud-minister Kuipers. “Weten jullie nog wat die kale klootzak zei over de frequentie van het optreden van myocarditis? Eén op de miljoen. Ze wisten het gewoon, de klootzakken. 1 op de 5000 bij jongens en jonge mannen in de leeftijdsgroep van 16 tot en met 24.”

  Grootste medische schandaal

  “En ze wisten heel goed wat de consequenties voor die jongens en jonge mannen zouden zijn. Maar het interesseerde ze geen zak,” schrijft Bonte.

  “Die naald moest en zou erin. Ik dacht dat ik gek werd, om zo onverantwoordelijk met kinderen en jongeren om te gaan. Ik zei toen al in kleine kring dat dit het grootste medische schandaal van deze eeuw zou worden. En dat denk ik nog steeds.”

  Volgens medisch adviseur Wendy Mittemeijer is dit het grootste medische schandaal ooit. “Velen wisten het en zelfs nu nog gaan ze ermee door. Ik zeg het niet snel, maar ik vind pushen als je de risico’s niet kent al onethisch, maar ik vind het een misdaad als je het wel weet en toch door blijft gaan.”

  Veel hoger

  Arts Paul van Hoek denkt dat de werkelijke incidentie veel hoger is en dat er bij een aanzienlijk deel van de gevaccineerden onherstelbare hartschade is ontstaan, die zich vroeg of laat zal uiten.

  Patholoog Arne Burkhardt wist het ook al, merkt arts Maarten Vasbinder op. “Kort daarna werd in een groot deel van de EU de autopsiewetgeving gewijzigd. Er mocht alleen autopsie worden uitgevoerd als de overledene toestemming had gegeven. De pathologen deden niets.”

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


  NineForNews.nl
  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het is nu te begrijpen waarom Kuipers gevlucht is naar een land wat geen uitleveringsverdrag met Nederland heeft.

  Een reactie posten