Toponderzoek bevestigt dat de beweringen over de ‘klimaatcrisis’ van de VN bedrog zijn

Datum:
 • zondag 16 juni 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • “Het toeschrijven van schade door natuurrampen aan emissies en klimaatverandering heeft geen feitelijke of wetenschappelijke basis.”

   

  16-6-2024


  Toponderzoek bevestigt dat de beweringen over de ‘klimaatcrisis’ van de VN bedrog zijn


  Een topstudie heeft bevestigd dat de angstzaaiende beweringen van de Verenigde Naties (VN) ter ondersteuning van het verhaal van de ‘klimaatcrisis’ een hoax zijn, die rechtstreeks wordt tegengesproken door gegevens, schrijft Frank Bergman.

  Ondanks beweringen van de VN en andere niet-gekozen globalisten heeft het  onderzoek uitgewezen dat de vermeende ‘klimaatrampen’ niet toenemen.

  De eminente Italiaanse onderzoekers Gianluca Alimonti en Luigi Mariani ontdekten zelfs dat het milieu de afgelopen jaren aanzienlijk is verbeterd, waarbij klimaatgerelateerde gebeurtenissen zijn afgenomen.

  De onderzoekers ontdekten echter dat, hoewel ‘klimaatrampen’ zijn afgenomen, angstzaaiende onderzoeken en berichten in de bedrijfsmedia die de ‘opwarming van de aarde’ in verband brengen met weersomstandigheden dramatisch zijn toegenomen, waardoor de illusie van een ‘crisis’ is ontstaan.

  De studie observeerde trends in klimaatrampenrapporten tussen 1900 en 2022.

  Ze ontdekten dat klimaatgebeurtenissen niet toenemen, maar dat de kans groter is dat ze worden gerapporteerd.

  “We concluderen dat de waargenomen patronen grotendeels toe te schrijven zijn aan de steeds betere rapportage van natuurrampen”, schreven de onderzoekers.

  Ze merkten op dat deze bevindingen rechtstreeks in tegenspraak zijn met de beweringen van de Verenigde Naties – met name de Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN (FAO) en het VN-Bureau voor Rampenrisicovermindering (UNDRR).

  Ze ontdekten dat de VN en haar subagentschappen ten onrechte beweren dat het aantal klimaatrampen toeneemt.

  “Het bovenstaande resultaat is in duidelijke tegenspraak met eerdere analyses van twee VN-organen (FAO en UNDRR), die een toenemend aantal natuurrampen en gevolgen voorspellen in combinatie met de opwarming van de aarde”, schreven de auteurs van het onderzoek.

  “Onze analyses weerleggen deze bewering krachtig, evenals de extrapolaties die door UNDRR zijn gepubliceerd op basis van deze bewering.”

  Secretaris-generaal van de Verenigde Naties, António Guterres, heeft eerder  beweerd  dat het aantal weerrampen de afgelopen vijftig jaar met 500% is toegenomen.

  Deze bewering is echter niet alleen maar overdreven; het is bewezen dat deze regelrecht onwaar is.

  Maar dit is niet de eerste keer dat klimaathysterie door wetenschappers wordt ontkracht.

  Uit een rapport uit 2022 blijkt dat de reguliere media en klimaatalarmisten natuurrampen en weersomstandigheden, zoals orkanen en hittegolven, ten onrechte toeschrijven aan door de mens veroorzaakte emissies, wat in tegenspraak is met ‘de realiteit en de wetenschap’.

  Het rapport is opgesteld door het Competitive Enterprise Institute (CEI), Heartland Institute, Energy & Environment Legal Institute, Committee for a Constructive Tomorrow (CFACT) en International Climate Science Coalition (ICSC).

  “Er is geen enkele natuurramp, noch trend in welk type natuurramp dan ook, die op geloofwaardige wijze in verband kan worden gebracht met emissies of welke geleidelijke ‘klimaatverandering’ dan ook om welke reden dan ook plaatsvindt, inclusief natuurlijke klimaatverandering”, aldus het rapport.

  “Het toeschrijven van schade door natuurrampen aan emissies en klimaatverandering heeft geen feitelijke of wetenschappelijke basis.”

  Het rapport controleerde tien afzonderlijke gevallen van mediakanalen die beweerden dat een natuurramp werd veroorzaakt door ‘klimaatverandering’.

  In één voorbeeld citeerden de groepen een artikel van de New York Times.

  De linkse krant luidde de noodklok vanwege hittegolven in Groot-Brittannië.

  The Times gaf de schuld aan de klimaatverandering en zei dat “hittegolven over de hele wereld heter, frequenter en langduriger worden.”

  Uit de factcheck bleek echter dat volgens de National Climate Assessment de hittegolven in de VS de afgelopen 90 jaar feitelijk dramatisch zijn afgenomen.

  De achteruitgang maakt het uiterst onwaarschijnlijk dat Groot-Brittannië, of de wereld als geheel, gevaar loopt voor verhoogde hittegolven die naar verluidt veroorzaakt worden door de zogenaamde ‘opwarming van de aarde’.

  “Bovendien bleef de gemiddelde opwarming van de aarde tijdens de Britse hittegolven redelijk constant op 0,2 °C tot 0,3 °C (0,36 °F tot 0,54 °F) ten opzichte van de gemiddelde mondiale temperatuur van 1979-2000, een mate van opwarming die niet eens echt meetbaar is”, aldus het rapport

  Dessident.one

  0 reacties :

  Een reactie posten