STEM, STEM, STEM! We MOETEN Ralf Dekker (FVD) naar Brussel helpen: voor Nexit, voor ONSZELF

Datum:
 • donderdag 6 juni 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  We MOETEN Ralf Dekker (FVD) naar Brussel helpen:


  DDS 6-6-2024


  dds interviews ralf dekker

  DDS 6-6-2024

  Het is vandaag een belangrijke dag. Niet omdat wij in Nederland wel even het lot van Europa gaan bepalen, maar omdat wij de kans hebben om een man naar Brussel te sturen die twee taken zal hebben: 1) het verkondigen van het Nexit-evangelie en 2) het ontmaskeren van de corruptie, weelde, en macht in Brussel. Ralf Dekker is de énige kandidaat van álle partijen die beide punten gaat doen als hij gekozen wordt. En dus is het aan ons om hem het Europees Parlement in te helpen.
  We zien allerlei verhalen en oproepen van mensen en partijen voorbijkomen die stellen dat het heel belangrijk is dat je op hen stemt omdat... Nou, bijvoorbeeld omdat "GroenLinks-PvdA anders de grootste wordt." Dat is het PVV-verhaal. Of "om het op te nemen voor de boeren." Dat is het BBB-argument.
  Het slaat allemaal nergens op. Het maakt in Europa, waar Nederlanders 31 zetels hebben in het Europees Parlement dat in totaal uit 705 zetels (!) bestaat, geen drol uit of de PvdA 8 zetels heeft en de PVV 7, of andersom. Het effect daarvan op het beleid is nul. En trouwens, die nummers zes, zeven en acht van de PVV zijn natuurlijk zoals altijd volstrekt volidioten. Daar ga je nooit iets van horen. Die gaan daar zitten en bakken met geld verdienen (alles bij elkaar gaan ze uitkomen op 13.000 - 16.000 per maand ofzo), en voor de rest hebben we er niets aan.
  Ook het BBB-gelul slaat als een kut op een drumstel. De BBB-lijsttrekker doet net alsof ze in Brussel pal gaat staan voor de boeren. Maar dat is flauwekul. BBB wil zich in Europa namelijk bij de fractie voegen van... EU-opperbaas Ursula von der Leyen. Als ze daar eenmaal in zitten worden ze dus gewoon Von der Leyen-marionetten.

  Ralf Dekker for President!

  Er is één man, één kandidaat die wél iets nuttigs van plan is in Europa. Ralf Dekker, lijsttrekker van FVD (lijst 4). Nee, hij belooft niet dat hij de boel daar inhoudelijk wel even gaat veranderen. Gelukkig maar. Dat zou namelijk een keiharde leugen zijn.
  Dekker heeft twee doelen - twee doelen die heel goed bereikt kunnen worden. Het eerste doel is dat hij daar als een embedded journalist wil opereren. Dat houdt in: hij wil elke week met camera's erbij aantonen wat er gebeurt in Brussel. Hoe de corruptie daar werkt. Hoe het machtsspel gespeeld wordt. En hoe die nepparlementariërs in weelde leven terwijl jij en ik uitgeknepen worden.
  Dat is nuttig... omdat dit precies is wat Nigel Farage altijd heeft gedaan. En dat brengt ons bij Dekkers tweede doel: Nexit. Nee, we gaan niet zo even van de ene op de andere dag Nexit voor elkaar krijgen. Maar Ralf gaat wel naar Brussel om Nexit dáár steeds weer te bespreken én om Nederlanders klaar te maken voor Nexit; door Nederlanders te laten zien wat er écht gebeurt in Brussel.
  Er is werkelijk geen enkele andere kandidaat van welke partij dan ook die eerlijk is en zegt: die zijn de doelen die we kunnen bereiken, dit zijn de doelen die ik wíl bereiken, en dit is de impact die we op termijn gaan hebben.

  Stemmen is NOODZAKELIJK

  Natuurlijk horen we ook nu weer dat er mensen zijn die niet gaan stemmen. Of twijfelen. Want 'het heeft toch geen zin.' Dat is onzin. Het heeft wél zin. Je moet altijd stemmen, maar zeker nu.
  Waarom? Volgens Maurice de Hond stevent FVD af op in ieder geval één zetel... als mensen die Dekker een warm hart toedragen daadwerkelijk gaan stemmen. Als mensen die sympathiseren met FVD dat niet doen lukt het niet. Dat betekent dat er dus geen enkele Nederlandse Europarlementariër is straks die het woord Nexit zelfs maar in de mond neemtBij de PVV heeft Wilders dat namelijk verboden. Zijn partij was daar voorheen voor, maar nu niet meer. Dit vanwege de coalitie met VVD en NSC.
  Als we het Nexit geluid willen horen én de corruptie en het machtsspel in Europa ontmaskerd worden, dan moet Dekker naar Europa. En dat kan alleen als mensen die de FVD-ideeën over Europa steunen - Nexit, vredelievend, tegen stikstofwaanzin, tegen klimaatgekte - vandaag een paar minuten de tijd nemen om hun stem uit te brengen. 
  Ga stemmen! Ga naar je lokale stempartij, het kost je slechts een paar minuten omdat de opkomst normaal gesproken laag is voor Europese verkiezingen, en breng je stem uit op Ralf Dekker. Help Ralf naar Brussel - en daarmee DDS ook, want als hij daar zit kunnen wij daar natuurlijk voor jou schitterende reportages maken!
  Go, go, go! Stem, stem, stem! Elke stem telt. En nee, dat zeg ik niet omdat het zo leuk klinkt, maar het ís dit keer echt zo; we kunnen nu écht een verschil maken. Laten we die kans grijpen en Ralf naar Brussel helpen!

   

  doorMichael van der Galien

  0 reacties :

  Een reactie posten