Piloten verdiepen zich in vliegtuigsporen en schrikken zich rot: ‘Ik ben geschokt, mijn wereld is ingestort’

Datum:
 • donderdag 27 juni 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  De TU Delft heeft Vermeeren op een gegeven moment de wacht aangezegd.


  27-6-2024


  Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:55

  Zo’n beetje halverwege de jaren negentig begonnen de vliegtuigsporen van vorm en duur te veranderen. Dat zei vliegtuigbouwkundige Coen Vermeeren in gesprek met Indepen.

  Sporen werden steeds langer en breder, en losten niet op. Ze bleven uren hangen. Uiteindelijk bedekten ze de hele hemel, aldus Vermeeren. “Dat is natuurkundig en scheikundig niet uit te leggen.”

  Hij stelde voor om die sporen te onderzoeken met een laboratoriumvliegtuig van de TU Delft, zijn voormalige werkgever. Twee hoogleraren waren in eerste instantie laaiend enthousiast, maar wilden het uiteindelijk toch niet doen. De TU Delft heeft Vermeeren op een gegeven moment de wacht aangezegd.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Nederlandse piloten

  De patenten zijn er heel duidelijk over en er zijn klokkenluiders: piloten, mensen die in het leger hebben gewerkt, maar ook bij de FBI, stelde Vermeeren.

  Hij heeft meerdere piloten ontmoet die zich hierover uitspreken, maar dat nooit in het openbaar zullen doen, omdat ze het risico lopen ontslagen te worden. Er zijn ook Nederlandse piloten.

  Voormalig KLM-piloot Willem Felderhof zei in The Richie Allen Show dat chemtrails echt bestaan en dat er programma’s zijn waarbij vliegtuigen chemicaliën in de lucht sproeien.

  Mensen willen het niet weten

  Collega’s van Felderhof hebben zich in het fenomeen verdiept en zouden tot soortgelijke conclusies zijn gekomen. “Ik ben geschokt, mijn wereld is ingestort,” zou één van hen hebben gezegd.

  Dat het bestaan van dit programma genegeerd wordt, heeft volgens Felderhof psychologische oorzaken. “Het is niet zo dat mensen het niet weten, maar het is meer dat mensen het niet willen weten,” zei hij eerder tijdens een rondetafelgesprek over geo-engineering.

  “Geo-engineering is dermate belangrijk in het licht van de global warming-tirannie, dat gaat echt niet zomaar stoppen. Global warming gaat ons als gezamenlijke vijand richting een wereldsysteem leiden,” zei Felderhof, die meteorologie heeft gestudeerd.

  Dat systeem moet omvallen

  “We leven in een systeem hier, een Matrix of control die gericht is op het fysieke, op het materiële. Het is een satanisch, luciferiaans systeem. Dat systeem moet omvallen,” benadrukte de oud-piloot.

  Felderhof wees erop dat steeds meer mensen zich bewust worden van geo-engineering, maar dat wetenschappelijk onderzoek uitblijft. Dat komt volgens hem omdat mensen er hun vingers niet aan durven te branden. “Mensen worden door angst gedreven.”

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


  0 reacties :

  Een reactie posten