Pfizer-baas: ‘Covid was een repetitie’ en ‘onze beste dagen komen nog’

Datum:
 • zaterdag 22 juni 2024
 • in
 • Categorie:
 •   ‘onze beste dagen komen nog’


  Robin de Boer 22-6-2024

  Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:34

  Pfizer-baas Albert Bourla deed eerder bij The Economic Club of Chicago enkele opmerkelijke uitspraken die destijds grotendeels onopgemerkt voorbij gingen, maar die nu de tongen losmaken.

  “Ik denk echt dat de beste dagen van Pfizer nog moeten komen, omdat Covid voor mij een soort repetitie was,” zei Bourla.


  “Hoe je een organisatie kunt mobiliseren en het onmogelijke mogelijk kunt maken [in de strijd tegen] een belangrijke ziekte,” voegde hij toe.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Buitengewoon verontrustend

  Bourla liet weten dat zijn bedrijf zich de komende jaren zal bezighouden met kanker ‘en vele andere dingen’.

  “Zoals we steeds hebben gezegd: Covid was een oefenronde voor een nog groter tiranniek project,” zegt arts en advocaat Simone Gold. “Dit is buitengewoon verontrustend.”

  ‘Kanker is ons nieuwe Covid’

  Onlangs zei Bourla op Fox Business te verwachten dat hij flink gaat scoren met kankermedicijnen. Hij nam zelfs het woord ‘kaskraker’ in de mond.

  “Oncologie is ons nieuwe Covid,” zei hij. Eind vorig jaar nam Pfizer voor 43 miljard dollar het biotechbedrijf Seagen over, dat gespecialiseerd is in medicijnen die tumorcellen doden.

  Er verschijnen ook steeds meer wetenschappelijke onderzoeken die de mRNA-vaccins van Pfizer tegen corona linken aan kanker.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


  NineForNews.nl
  0 reacties :

  Een reactie posten