Link tussen covidvaccins en oversterfte voorpaginanieuws in Groot-Brittannië: ‘Uiteindelijk overwint de waarheid altijd’

Datum:
 • woensdag 5 juni 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 • Uiteindelijk overwint de waarheid altijd.  Robin de Boer 5-6-2024


  Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:50

  Onderzoek van onze eigen Vrije Universiteit, dat kennelijk (nog) niet de Nederlandse pers heeft bereikt, maar wel de Britse. Covidvaccins mogelijk mede-oorzaak van oversterfte. En dat op de voorpagina van The Telegraph.

  “Uiteindelijk overwint de waarheid altijd. Altijd. Jarenlang was FVD de enige die waarschuwde voor de gevaren van de Covid-‘vaccins’. We werden verketterd, gecancelled, uitgesloten. Maar we hielden stand,” zegt Thierry Baudet.

  “Denk je eens in, hoeveel levens we hebben gered – door de waarheid te spreken,” vervolgt hij. “En hoeveel méér levens we hadden kúnnen redden als de media hun werk hadden gedaan en ons op een normale manier aan het woord hadden gelaten.”

  Wie had dat nu kunnen denken?

  Ook huisarts Frank Peeters schrijft: “De waarheid komt altijd boven water.”

  “Wie had dat nu kunnen denken? Pech voor de naïevelingen die zich 1 tot 5 keer lieten prikken,” aldus wetenschapper Ferdinand Meeuws.

  Medisch experiment

  Partijleider van BVNL Wybren van Haga merkt op: “De massale coronavaccinatiecampagne was een ongecontroleerd en onverantwoord medisch experiment. Er is gespeeld met levens en de publieke gezondheid. Het was niet ‘veilig en effectief’ en de bijwerkingen en schade zijn groot.”

  “Vaccinatieslachtoffers verdienen erkenning, behandeling en steun, en de waarheid over de oversterfte moet eindelijk boven tafel,” vindt Van Haga.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


  NineForNews.nl

  0 reacties :

  Een reactie posten