Grote Australische kranten berichten over link tussen covidvaccins en sterftepiek, Nederlandse pers zwijgt

Datum:
 • vrijdag 7 juni 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • Nieuwe studie linkt Covid-vaccins aan wereldwijde sterftepiek,...  Robin de Boer 7-6-2024


  Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:32

  Nieuwe studie linkt Covid-vaccins aan wereldwijde sterftepiek, koppen de Australische kranten Herald Sun en The Courier-Mail. Ook andere Australische media hebben het opgepikt. Eerder stond het nieuws al op de voorpagina van de Britse krant The Telegraph. Hoelang blijven de Nederlandse media nog zwijgen?

  Wetenschappers van de Vrije Universiteit analyseerden sterftecijfers uit 47 westerse landen en kwamen tot de ontdekking dat de oversterfte na coronajaar 2020 onverminderd hoog bleef, ondanks de uitrol van Covid-vaccins en allerlei beperkende maatregelen.

  De onderzoekers roepen politieke leiders en beleidsmakers op om de onderliggende oorzaken van de aanhoudende oversterfte uitvoerig te onderzoeken.

  Risicofactoren

  Ze voegen toe dat er ernstige bijwerkingen van de vaccins gedocumenteerd zijn, waaronder ischemische beroertes, hartinfarcten en hersenbloedingen.

  Het onderzoek maakt ook melding van ‘risicofactoren’ bij de klinische onderzoeken. Tijdens de proeven met het Pfizer-vaccin hadden mensen in de vaccingroep 36 procent meer kans op ernstige bijwerkingen. Bij Moderna was dat 6 procent.

  Merk op: met ernstige bijwerkingen worden bijwerkingen bedoeld die leiden tot sterfte of ziekenhuisopname en die levensbedreigend zijn.

  17 procent meer sterfgevallen

  Uit cijfers van het Australische statistiekbureau ABS blijkt dat er in de eerste zes maanden van 2022 ongeveer 17 procent meer sterfgevallen waren dan gemiddeld.

  Het onderzoek, dat is gepubliceerd in BMJ Public Health, laat zien dat meerdere agentschappen links tussen sterfte en Covid-vaccins hebben gedocumenteerd en gemeld. Zowel medische professionals als burgers hebben gevallen van ernstige aandoeningen en sterfte gemeld na vaccinatie.

  Autopsies

  Er zijn verschillende studies gepubliceerd waaruit blijkt dat COVID-19-vaccinatie kan leiden tot myocarditis, pericarditis en auto-immuunziekten.

  En tijdens autopsies konden gevallen van bijvoorbeeld myocarditis, hersenontsteking en intercraniële bloeding worden gelinkt aan de COVID-19-vaccinaties, schrijven de onderzoekers.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


  NineForNews.nl

   


  1 reacties :

  Anoniem zei

  In Nederland wordt gewoon nog de experimentele Corona prik geadviseerd door het Ministerie, bespaart een vermogen aan AOW en Pensioen.

  Een reactie posten