“Genoeg is genoeg!” – Zwitserse cardioloog roept op tot afschaffing van de Wereld Hoax Organisatie (WHO) (video)

Datum:
 • zaterdag 8 juni 2024
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Dr. Binder MD studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Zürich,.....


  8-6-2024


  “Genoeg is genoeg!” – Zwitserse cardioloog roept op tot afschaffing van de Wereld Hoax Organisatie (WHO) (video)


  Dr. Thomas Binder haalde de krantenkoppen nadat hij gedwongen werd naar een psychiatrisch ziekenhuis te gaan nadat hij zich had uitgesproken tegen de Coronahoax oplichterij.

  Dr. Binder MD studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Zürich, promoveerde in immunologie en virologie, specialiseerde zich in interne geneeskunde en cardiologie, en heeft 35 jaar klinische ervaring, meldt TGP.

  In februari 2020 kwam Thomas op voor de terugkeer van echte wetenschap, geneeskunde en menselijkheid. Het resultaat van zijn uitgesproken verzet tegen het onwetenschappelijke en irrationele covid-beleid was dat hij werd gearresteerd en doorverwezen voor verplichte psychiatrische behandeling.

  Dr. Thomas Binder vertelde dr. Drew vorig jaar later dat hij gedwongen in het ziekenhuis was opgenomen – en psychiatrische medicijnen moest nemen – omdat hij zich had uitgesproken tegen pandemische paniek en de Coronahoax.

  Onlangs riep Dr. Binder op tot de afschaffing van de Wereldgezondheidsorganisatie, na de mislukte en uiterst gevaarlijke acties en verklaringen tijdens de Plandemie.

  Dr. Thomas Binder: Beste medemensen, mijn naam is Thomas Binder. Ik studeer geneeskunde in Zürich, ben gepromoveerd in immunologie en virologie, gespecialiseerd in interne geneeskunde en cardiologie, en heb 35 jaar ervaring in de diagnose en therapie van acute luchtweginfecties in ziekenhuizen, op intensive care-afdelingen en in mijn privépraktijk.

  Hoewel er nooit een pandemie van een dodelijk virus heeft plaatsgevonden, was er wel een pandemie van lafaards. En zien wij, artsen, een pandemie van ernstige ziekten en van plotselinge onverwachte sterfgevallen als gevolg van een hartaanval, myocarditis, aortadissectie, beroerte en longembolie, trombose en ontsteking van andere organen, vooral van de hersenen en het ruggenmerg, verspreide intravasculaire coagulatie, verhoogde infecties, waaronder COVID als gevolg van immunosuppressie, kanker, auto-immuunziekten, onvruchtbaarheid, miskramen en nog veel meer.

  Deze gemodificeerde RNA genocide is de grootste medische misdaad in de geschiedenis van de mensheid, een humanitaire ramp van ongekende proporties. Op dit moment is de farmaceutische industrie bezig om alle vaccinaties over te zetten naar het gemodificeerde RNA-vaccinplatform. Ze is hiermee bezig, hoewel alleen al het kunnen tellen en het kunnen onderscheiden van zichzelf, zelfs maar een spoor van intelligentie complicaties hebben, genoeg is om te beseffen dat het gemodificeerde RNA vaccin platform totaal onzinnig en levensbedreigend is. De twee fundamentele gebreken ervan zijn de injectie van het bouwplan voor een lichaamsvreemd eiwit zonder dat er enige controle is over welke lichaamscellen het zullen produceren, in welke dosis en hoe lang, en het feit dat de cellen die gedwongen worden om dit lichaamsvreemde eiwit te produceren en het vervolgens aan het oppervlak te presenteren, ten onrechte door ons immuunsysteem als lichaamsvreemd zullen worden herkend en dus vernietigd, net als de afstoting van een vreemd orgaan dat in je getransplanteerd wordt.

  Dissident.one

  0 reacties :

  Een reactie posten