BIOTERRORISME: Gates Foundation kende $9,5 miljoen toe aan UW-Madison om H5N1 vogelgriep overdraagbaar te maken op mensen

Datum:
 • dinsdag 18 juni 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Zijn de media en de medische wereld medeplichtig aan moord?


  18-6-2024


  Het lijkt erop dat H5N1, ook bekend als “vogelgriep”, de volgende “pandemie” zou kunnen zijn die de globalisten van plan zijn te ontketenen – mede dankzij een subsidie van $9,5 miljoen die de Gates Foundation heeft toegekend aan de Universiteit van Wisconsin – Madison om H5N1 overdraagbaar te maken op mensen en andere zoogdieren, bericht Ethan Huff.

  De McCullough Foundation, een project van Dr. Peter McCullough, twitterde dat de Gates Foundation de $9,5 miljoen had gegeven aan UW-Madison en hoofdonderzoeker Yoshihiro Kawaoka om H5N1 aan te passen, mogelijk door middel van ‘gain-of-function tampering’, zodat het “bij voorkeur receptoren van het menselijke type herkent en efficiënt kan worden overgedragen op zoogdieren.”

  Net als vleermuiscoronavirussen, waarvan we nu weten dat ze in een laboratorium zijn aangepast om van vleermuizen op mensen over te springen, infecteert H5N1 vogels in zijn natuurlijke staat. Het onderzoek van UW-Madison en Kawaoka bouwt voort op het onderzoek van Ron Fouchier, die eerder H5N1 modificeerde om overdraagbaar te worden via de lucht bij fretten. Het onderzoek van UW-Madison en Kawaoka levert twee extra mutaties op die nodig zijn om Egyptisch H5N1 “varianten” te laten produceren die “overdraagbaarheidskenmerken” hebben voor zoogdieren.

  “Dit geeft aan dat de @gatesfoundation bioterrorist-achtige activiteiten met H5N1 heeft gefinancierd, en blauwdrukken heeft geleverd voor andere slechte actoren die misschien een biowapen willen maken,” tweette de McCullough Foundation over deze verontrustende nieuwe onthullingen.”

  De H5N1 “pandemie” van 2006 is nooit uitgekomen, dus nu proberen ze het opnieuw

  In 2006 publiceerden Kawaoka en collega Taisuke Horimoto een onderzoek met als doel nieuwe “vaccins” te ontwikkelen voor H5N1 influenza A virussen. Zoals je je misschien herinnert als je er toen bij was, was er een verzonnen H5N1-angst die nergens toe leidde in vergelijking met wat er gebeurde met COVID.

  Zowel pluimvee als mensen liepen toen naar verluidt H5N1 op, wat volgens Kawaoka en Horimoto “de bezorgdheid deed toenemen dat zich in de nabije toekomst een nieuwe grieppandemie zou kunnen voordoen”.

  “Effectieve vaccins tegen het H5N1 virus zijn daarom dringend nodig,” voegden ze eraan toe.

  Een H5N1 pandemie is er natuurlijk nooit gekomen, dus nu proberen ze het allemaal opnieuw. Miljoenen zogenaamd besmette vogels in het hele land zijn afgeslacht en nu heeft de Gates Foundation geld gestoken in meer onderzoek naar H5N1, dat er gemakshalve op is gericht om het virus beter overdraagbaar te maken op mensen.

  Volgens UW-Madison gaat het bij de vijfjarige subsidie van Gates om het identificeren van bepaalde “mutaties” in het virus die Gates volgens de faculteit wil weten en die “kunnen dienen als vroegtijdige waarschuwing voor potentiële pandemische influenzavirussen.”

  “Vroegtijdig ingrijpen is cruciaal om uitbraken van het influenzavirus onder controle te krijgen,” aldus Kawaoka. “Maar om in te kunnen grijpen, zijn we afhankelijk van vroegtijdige herkenning van het pandemische potentieel van nieuw opkomende influenzavirussen.”

  In een nieuwsupdate over het onderzoek staat dat vogelvirussen in het algemeen geen menselijke of andere zoogdiergastheren infecteren. Vervolgens staat er dat er eens in de zoveel tijd “een mutatie optreedt” die het spel verandert, en dat is hoe een pandemie begint.

  Hoe die “mutatie optreedt” wordt niet uitgelegd in het artikel, maar Kawaoka en Horimoto worden naar verluidt betaald door Gates om een vroegtijdig waarschuwingssysteem te identificeren op het moment dat er een optreedt die zou kunnen leiden tot een wereldwijde uitbraak en pandemie.

  “De verbeterde mogelijkheid om te voorspellen of een virus pandemisch potentieel heeft, zou van onschatbare waarde zijn voor de wereldgemeenschap,” voegde Kawaoka toe in een verklaring over het onderzoek.

  “Miljoenen levens zouden gered kunnen worden als interventiemethoden – zoals sociale distantiëring, distributie van antivirale middelen en ontwikkeling/productie van vaccins – vroegtijdig geïmplementeerd zouden kunnen worden.”

  Als er een vogelgriep “pandemie” wordt aangekondigd, kun je er zeker van zijn dat Bill Gates er de directe hand in heeft gehad.


  https://frontnieuws.backme.org/


  Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  0 reacties :

  Een reactie posten