Teken de DDS-Petitie: "Geert, spreek je uit TEGEN toekomstig EU-lidmaatschap Oekraïne!"

Datum:
 • zaterdag 18 mei 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 • Vandaag is in het nieuws gekomen dat de PVV opeens positief denkt over een toekomstig EU-lidmaatschap van Oekraïne.
  DDS 18-5-2024

  Dit terwijl dat land één van de meest corrupte landen van Europa (en zelfs van de hele wereld) is, zoiets in een ongelooflijke migratiestroom van Oekraïeners naar Nederland resulteert, én het ook nog eens een enorme misdaadgolf zal beginnen aangezien Oekraïne barst van de misdadigers. Mensenhandel, fraude, witwassen... Het komt er allemaal op grote schaal voor.
  En dat is nog niet eens alles. Nee. Want er is nog een levensgroot probleem. Oekraïne is extreem arm. Als dat land bij de EU komt gaan gewone Nederlandse belastingbetalers zich BLAUW betalen aan 'steun' voor dat land. Onze eigen mensen worden steeds armer, miljoenen Nederlanders kunnen niet of nauwelijks rondkomen... maar óns geld gaat dan naar Kiev. Zodat corrupte politici en zakenmannen/mafiabazen het in hun zak kunnen steken.
  Het is ongekend dat zo'n land mogelijk lid wordt van de EU. Het is levensgevaarlijk. Maar toch draait de PVV nu duidelijk op dit onderwerp.

  Teken de petitie

  Om te voorkomen dat dit doorgaat, dat Oekraïne lid wordt van de EU terwijl de PVV in de regeringscoalitie zit, zijn wij van De Dagelijkse Standaard een petitie gestart. In de petitie roepen wij Geert Wilders op om trouw te zijn aan zijn eerdere houding ten opzichte van Oekraïne. Namelijk dat dit land er nooit en te nimmer bij mag. Niet zolang Nederland lid is van de EU, tenminste.
  Teken onze petitie. Roep Geert Wilders op: "Geert, spreek je nu uit TEGEN een toekomstig EU-lidmaatschap van Oekraïne!" Zorg ervoor dat Geert Wilders met zijn neus op de feiten wordt gedrukt; dat PVV-kiezers, sympathisanten, en rechtse kiezers in het algemeen absoluut NIET willen dat Oekraïne lid wordt van de EU... en al helemaal niet in "twee of drie jaar" tijd.
  Als de PVV werkelijk draait op dit punt, zoals PVV Kamerlid Van Dijk aangaf tijdens het debat met Jan Paternotte en Jesse Klaver gisteren, dan heeft Nederland een ´enorm probleem. Dat kunnen en mogen we niet zomaar laten gebeuren.
  Geert, kies voor Nederland en voor ónze belangen - niet die van corrupte Oekraïne plutocraten, megalomane Eurofielen, en NAVO-pionnen. Oekraïens EU-lidmaatschap is DESASTREUS voor Nederland.
  Daarom dit verzoek aan Geert Wilders: Sluit PVV steun voor een EU-lidmaatschap van Oekraïne UIT.
  Nogmaals, teken de petitie en zorg ervoor dat deze boodschap héél duidelijk wordt gemaakt aan Wilders. Dank!
  PS: zorg ervoor dat je na ondertekening wel even in je inbox/spam kijkt om je handtekening daar te bevestigen. Hij telt alleen mee als je dat doet, want Petities.com moet ervoor zorgen dat het wel echt een persoon is, die tekent, en niet één of andere spambot.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Is Geert Wilders nu al zijn goede voornemens vergeten?
  De EU is ontzettend corrupt, om nu een in en in corrupt land bij de EU te willen getuigt van dwaasheid.

  Een reactie posten