SHOCK PEILING! 46% wil GEERT WILDERS als PREMIER

Datum:
 • vrijdag 24 mei 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Het is ongelooflijk spannend in de politiek.


  MEI 24, 


  SHOCK PEILING! 46% wil GEERT WILDERS als PREMIER


  Bam! NSC heeft een blokkade gegooid voor de mogelijkheid dat Geert Wilders premier wordt. Dat is algemeen bekend. Maar wat blijkt? Uit een peiling van uw eigen DDS? Nederlanders willen dat de PVV'er 'gewoon' minister-president wordt. En snel een beetje!

  Het is ongelooflijk spannend in de politiek. Normaal gesproken wordt de leider van de grootste partij na verkiezingen minister-president. Dat is eigenlijk altijd zo. Zie Wim Kok, Jan Peter Balkenende, Mark Rutte, Ruud Lubbers, die socialistische PvdA-engnek van de jaren 70 van de vorige eeuw die de basis heeft gelegd voor de teloorgang van ons land, en ga zo maar door.
  Maar dit jaar wil Den Haag dat dit niet gebeurt. Want dit jaar is een 'populistische' politicus de grootste geworden. In Den Haag hebben ze een broertje dood aan populisten. Populisten heten namelijk 'nazi's te zijn. Dit omdat 'populisten' de wil en denkbeelden van het gewone klootjesvolk serieus wagen te nemen. In de Hofstad (en in Hilversum trouwens, maar dat geheel terzijde) vinden ze dat de grootst mogelijke misdaad voor een politicus. Nog erger dan het plegen van een genocide.
  En dus kan Wilders fluiten naar het premierschap. Het gaat NIET gebeuren.
  Of toch wel? Uit een peiling van uw favoriete website blijkt namelijk dat gewone Nederlanders willen dat Wilders premier wordt.
  Ja, dat zijn de resultaten van ónze peiling. Die hebben we georganiseerd op onze eigen website. Jaja, ik hoor de huilebalken van de mainstream media al roepen dat dit niet juist is, dat we een 'bekende peiler' moeten inhuren.
  Sodemieter toch op zeg. Die hebben we helemaal niet nodig. Onze lezers zijn prima representatief voor het Nederlandse volk. En wat zien we, als we hen vragen wat zíj́ willen?
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: "PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne - Geert, kies voor NEDERLAND!" Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!
  6% wil dat VVD'er, Wilders-bondgenoot, BBB-oprichter, Omtzigt-mattie Gert-Jan Oplaat premier wordt. 15% wil die baan graag geven aan Kees van der Staaij, de SGP'er. Mona Keijzer? Die is behoorlijk populair. Zij krijgt 32% van de stemmen, wat bijna eenderde is. Niet slecht. Sterker nog, indrukwekkend goed.
  Maar de overduidelijke winnaar? Geert Wilders. De PVV-leider wordt gesteund door maar liefst 46% van de Nederlanders, aldus onze peiling. 46%! Gezien de verhoudingen in de politiek is dat een ongekend hoge score.
  Gaan we zien dat de wil van het volk waarheid wordt? Wordt Geert Wilders uiteindelijk tóch premier?

  0 reacties :

  Een reactie posten