MSM zwijgen als rechtbank oordeelt dat PCR Covid-tests 97% onnauwkeurig zijn – ongeschikt voor doel

Datum:
 • maandag 27 mei 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  De main stream media (MSM) in Europa en de VS zijn doodstil nu een rechtbank heeft bepaald dat de PCR-test wettelijk onbruikbaar is om te testen op Covid.


  27-5-2024


  De baanbrekende juridische uitspraak vindt dat Covid-tests niet geschikt zijn voor het doel. Dus wat doet de MSM? Ze negeren het, schrijft Hal turner.

  Vier Duitse vakantiegangers die illegaal in quarantaine werden gehouden in Portugal nadat een van hen positief was bevonden voor Covid-19, hebben hun zaak gewonnen in een vonnis dat de veelgebruikte PCR-test veroordeelt als zijnde tot 97 procent onbetrouwbaar.

  Eerder deze maand bevestigden Portugese rechters een beslissing van een lagere rechtbank die de gedwongen quarantaine van vier vakantiegangers onwettig achtte. De zaak draaide om de betrouwbaarheid (of het gebrek daaraan) van de Covid-19 PCR-tests.

  Het vonnis, uitgesproken op 11 november, volgde op een beroep tegen een habeas corpus dat door vier Duitsers was ingediend tegen de Azoren Regionale Gezondheidsautoriteit. Deze instantie was in beroep gegaan tegen een uitspraak van een lagere rechtbank die de toeristen in het gelijk had gesteld, omdat ze beweerden dat ze zonder hun toestemming illegaal waren opgesloten in een hotel. De toeristen moesten de hele zomer in het hotel blijven nadat één van hen positief was bevonden voor het coronavirus in een PCR-test – de andere drie werden bestempeld als naaste contacten en moesten daarom ook in quarantaine.

  Onbetrouwbaar, met een grote kans op fout-positieven

  De beraadslaging van het Hof van Beroep in Lissabon is uitgebreid en fascinerend. Het oordeelde dat de Regionale Gezondheidsautoriteit van de Azoren zowel de Portugese als de internationale wetgeving had geschonden door de Duitsers in het hotel op te sluiten. De rechters zeiden ook dat alleen een arts een ziekte kan “diagnosticeren” en waren kritisch over het feit dat ze blijkbaar nooit door een arts waren beoordeeld.

  Ze waren ook vernietigend over de betrouwbaarheid van de PCR (polymerase chain reaction) test, de meest gebruikte controle voor Covid.

  De conclusie van hun 34 pagina’s tellende uitspraak luidde als volgt: “In het licht van het huidige wetenschappelijke bewijs, blijkt deze test niet in staat om buiten redelijke twijfel vast te stellen dat een dergelijke positiviteit in feite overeenkomt met de infectie van een persoon met het SARS-CoV-2 virus.”

  In de ogen van deze rechtbank komt een positieve test dus niet overeen met een Covid-geval. De twee belangrijkste redenen hiervoor, aldus de rechters, zijn dat “de betrouwbaarheid van de test afhangt van het aantal gebruikte cycli” en dat “de betrouwbaarheid van de test afhangt van de aanwezige viral load. Met andere woorden, er zijn simpelweg te veel onbekenden rondom PCR testen.

  Positief getest? Er is misschien maar 3% kans dat het klopt

  Dit is niet de eerste keer dat de geloofwaardigheid van PCR-testen in twijfel wordt getrokken. Veel mensen zullen zich ervan bewust zijn dat hun resultaten veel te maken hebben met het aantal amplificaties dat wordt uitgevoerd, of de ‘cyclusdrempel’. Dit aantal is in de meeste Amerikaanse en Europese laboratoria 35-40 cycli, maar experts hebben beweerd dat zelfs 35 cycli veel te veel is en dat een redelijker protocol zou vragen om 25-30 cycli. (Bij elke cyclus neemt de hoeveelheid viraal DNA in het monster exponentieel toe).

  Eerder dit jaar toonden gegevens van drie Amerikaanse staten – New York, Nevada en Massachusetts – aan dat wanneer er rekening werd gehouden met de hoeveelheid virus die in een persoon werd aangetroffen, tot 90 procent van de mensen die positief testten in werkelijkheid negatief konden zijn, omdat ze mogelijk slechts kleine hoeveelheden van het virus bij zich droegen.

  De Portugese rechters haalden een onderzoek aan dat werd uitgevoerd door “enkele van de meest vooraanstaande Europese en wereldspecialisten” en dat eind september werd gepubliceerd door Oxford Academic. Daaruit bleek dat als iemand positief testte op Covid bij een cyclusdrempel van 35 of hoger, de kans dat die persoon daadwerkelijk besmet is minder dan drie procent is en dat “de waarschijnlijkheid van… een vals-positieve uitslag 97% of hoger is”.

  Hoewel de rechters in deze zaak toegaven dat de cyclusdrempel die in Portugese laboratoria werd gebruikt onbekend was, beschouwden ze dit als een verder bewijs dat de detentie van de toeristen onwettig was. De implicatie was dat de resultaten niet te vertrouwen waren. Vanwege deze onzekerheid verklaarden ze dat er “geen enkele manier was waarop deze rechtbank ooit zou kunnen vaststellen” of de toerist die positief testte inderdaad een drager van het virus was, of dat de anderen eraan waren blootgesteld.

  Sshhh – aan niemand vertellen

  Het is een trieste aanklacht tegen onze mainstream media dat zo’n belangrijke uitspraak, van zo’n duidelijk en dringend internationaal belang, volledig is genegeerd. Als je je zou moeten verontschuldigen, zou je kunnen zeggen dat de zaak aan de aandacht van de meeste wetenschapsredacteuren is ontsnapt omdat het in het Portugees is gepubliceerd. Maar er is een volledige Engelse vertaling van het beroep en alternatieve media hebben het opgepikt.

  En het is niet zo dat Portugal een afgelegen, mysterieuze natie is waar het nieuws onbetrouwbaar is of waar rechters verdacht zijn – dit is een westers EU-land met een grote bevolking en een rechtssysteem dat vergelijkbaar is met veel andere delen van Europa. En het is niet het enige land waarvan de instellingen botsen met de heersende wijsheid over Covid. De nationale gezondheidsautoriteit van Finland heeft de aanbeveling van de WHO om zoveel mogelijk mensen te testen op het coronavirus betwist, omdat het een verspilling van belastinggeld zou zijn, terwijl armere Zuidoost-Aziatische landen wachten met het bestellen van vaccins, met het argument dat er oneigenlijk gebruik wordt gemaakt van beperkte middelen.

  Testen, vooral PCR-testen, vormen de basis voor het hele kaartenhuis van Covid-beperkingen die wereldwijd een ravage aanrichten. Van testen komen casusnummers. Uit het aantal gevallen komt het ‘R-getal’, de snelheid waarmee een drager anderen infecteert. Van het ‘gevreesde’ R-getal komen de lockdowns en de beperkingen, zoals de nieuwe en verbijsterende gefaseerde beperkingen in Engeland die volgende week van kracht worden.

  Het dagelijkse spervuur van statistieken is ons inmiddels allemaal wel bekend, maar naarmate de tijd verstrijkt neemt het bewijs toe dat er iets grondig mis is met het hele fundament van onze reactie op deze pandemie – het testregime.


  https://frontnieuws.backme.org/


  Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.  1 reacties :

  Anoniem zei

  De kennis van het pcr misbruik was destijds al bekend, waardeloze test.
  Veel positief getesten hadden geen enkel symptoom van covid-19 griep.
  Het Killervirus een pandemie alles fake en lariekoek door psycho's opgezet en uitgevoerd. Wanstaltig beleid dat de democratie tot op het bot vertrapt
  Mei 2020 wist het vws, omt ,rivm dat het aantal besmettingen te laag was om het een epidemie te noemen. Schandalig dat zij doorgaan met de fake epidemie in stand te houden als een dictatuur om het volk te gijzelen en de economie te slopen. Het zijn allemaal leugenaars in de top van de politiek, wetenschap en ambtenarij. Volksveraders van het ergste soort.

  Een reactie posten