Mensen genezen op miraculeuze wijze van kanker als ze dit verguisde middel nemen

Datum:
 • donderdag 23 mei 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • Wat blijkt nu? 


  Robin de Boer 23-5-2024


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:58

  Zullen we het behandelen van kanker overlaten aan de oncologen? Die vraag stelde Volkskrant-journalist Maarten Keulemans nadat ex-verpleegkundige Marga Bult studies had gedeeld op X over ivermectine bij de behandeling van kanker.

  Wat blijkt nu? Dit ‘ontwormingsmiddel’ heeft antikankereffecten. Meerdere patiënten van kankerchirurg Kathleen Ruddy met vergevorderde kankers zijn hersteld na het nemen van ivermectine. 

  Eén van haar patiënten was er slecht aan toe en vervolgens gebeurde er iets opmerkelijks. De man had een vergevorderde vorm van prostaatkanker en artsen zeiden dat ze niks meer voor hem konden doen. Hij besloot ivermectine te nemen. Na minder dan een jaar kon hij drie avonden per week stappen.

  Verdwenen

  Een andere man, Eddie, was er ook slecht aan toe. Hij had twee tumoren in zijn slokdarm die niet verwijderd konden worden. Hij rookte, kon niet slikken en viel 20 kilo af.

  Binnen enkele maanden kon hij slikken, kwam hij weer aan en klonk zijn stem beter, zei Ruddy.

  Weer enkele weken later waren er geen tumoren meer te zien op de scan. Ze waren verdwenen. Weg. Foetsie. Het grootste probleem was dat hij zijn vissersboot al had verkocht.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Ivermectine in plaats van chemo

  Ivermectine doodt kanker, zegt ook arts Syed Haider. Niet in 100 procent van de gevallen, maar hij zou zelf voor ivermectine gaan in plaats van chemo.

  Nederlandse artsen die ivermectine in coronatijd off-label voorschreven aan coronapatiënten kregen fikse boetes. Die worden nu stuk voor stuk vernietigd.


  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  NineForNews.nl

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Was het niet Hugo de Jonge die Ivermectine heeft verboden op dokters voorschrift vanwege Corona? Wat nu met Hugo?

  PHM zei

  Waarom werkt Ivermectine? Omdat kanker dikwijls parasieten tumoren zijn!

  Een reactie posten