Marion Koopmans wil verspreiders van ‘desinformatie’ achter de tralies wegens georganiseerde misdaad

Datum:
 • donderdag 23 mei 2024
 • in
 • Categorie:
 •  Bonte concludeert dat ze ‘een gevaarlijke persoon is, en een bedreiging voor de rechtsstaat en de democratie’.


  Robin de Boer 22-5-2024
  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:34

  Viroloog Marion Koopmans citeert op X de directeur van Code for Africa, Justin Arenstein, die vindt dat ‘desinformatie’ moet worden behandeld als ‘georganiseerde misdaad’. Ja, echt.

  Het verspreiden van ‘desinformatie’ staat gelijk aan een criminele organisatie, zegt Arenstein, die in Afrika de afgelopen jaren heeft gestreden tegen de ‘infodemie’ op het continent.

  Onder een infodemie wordt verstaan: ‘zich vooral via de sociale media snel verspreidende hoeveelheid (onjuiste) informatie over een problematiek, die feitelijke en betrouwbare beeldvorming daarover verhindert’.

  Achter de tralies

  De viroloog is het hartgrondig met Arenstein eens. De reacties zijn niet mals.

  “Goed idee. Geven we Marion Koopmans het monopolie op de waarheid, en iedereen die wat anders beweert, belandt achter de tralies wegens georganiseerde misdaad. Dat kan alleen maar goed gaan,” zegt data-analist Cees van den Bos sarcastisch.

  Neuroloog Jan Bonte merkt op dat ze haar masker ‘steeds vaker laat vallen’. “Koopmans heeft ook graag het alleenrecht op de ‘waarheid’. Zoals tijdens de hele coronapandemie bij herhaling is gebleken.”

  Bonte concludeert dat ze ‘een gevaarlijke persoon is, en een bedreiging voor de rechtsstaat en de democratie’.

  Nog verdere actie

  “Beschouw jij kritische wetenschappers en artsen die zich verzetten tegen een wereldwijd pandemieverdrag van de WHO ‘georganiseerde misdaad’?” vraagt huisarts Frank Peeters haar.

  “Ze zijn reeds monddood gemaakt of geframed als anti-vaxxers en complotdenkers in en door de mainstreammedia en jij wil nog verdere actie ondernemen tegen hen?” vraagt hij. “Hen opsluiten misschien?

  Verschillende petten

  De poging om de totale wereldbevolking een experimentele vaccinatie toe te dienen is de grootste misdaad ooit, niet die enkele kritische wetenschappers die zich laten horen, aldus Peeters.

  Huisarts Els van Veen verwijst naar onderzoek van Van den Bos waaruit blijkt dat Koopmans in een adviespanel zat dat EU-baas Ursula von der Leyen adviseerde.

  “Het meest enge vind ik de verschillende petten van Marion Koopmans en de manier waarop de media hier niet over bericht(t)en,” zegt Van Veen.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Nog niet zo lang geleden zaten medeplichtigen aan moord opgesloten in de gevangenis. Tegenwoordig hebben diezelfde criminelen een leiding gevende functie bij de EU, WHO of WEF. Marion Koopmans had al lang gearresteerd moeten worden en berecht, echter in Nederland kan alles wat crimineel is en ze worden er vorstelijk voor betaald.

  Een reactie posten