Kijk dan! Pepijn van Houwelingen slácht NCTV-spionpremier Dick Schoof: "Het is Rutte 2.0!"

Datum:
 • donderdag 30 mei 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • ....de NCTV-slang.


  DDS 30-5-2024
  In de Tweede Kamer heeft Pepijn van Houwelingen keihard uitgehaald naar de man die het eerste PVV Kabinet ooit moet gaan leiden, NCTV-spionnenopperhoofd Dick Schoof. Of, zoals ik hem liever noem, de NCTV-slang. Het FVD-Kamerlid sloopte Schoof door hem te vergelijken met de huidige premier. Tja, harder kan je kritiek inderdaad nauwelijks zijn!

  "Rutte heeft tijdens zijn premierschap Nederland grondig weten te veranderen," begon Van Houwelingen zijn inbreng bij het Kamerdebat gisteren. Daarop begon hij aan de opsomming van een lange lijst van gevolgen / problemen die allemaal veroorzaakt zijn door Rutte. Bijvoorbeeld: de bevolkingsgrootte is gegaan van 16,5 naar bijna 18 miljoen. "Nederland voorheen welvarend [...] is veranderd in een land waarin de woningmarkt is vastgelopen, de economie nauwelijks groeit, eenderde van de 15-jarigen functioneel analfabeet is, onderwijsresultaten zijn dramatisch gedaald, het OV is vastgelopen, ziekenhuizen zijn gesloten, talloze gemeenten zijn opgedoekt en de voedselbanken kunnen de vraag niet meer aan."
  "Stuk voor stuk problemen die de gevolgen zijn van foute keuzes." En, ging Van Houwelingen verder, daarmee had hij nog lang niet alles gezegd. Want misschien wel het belangrijkste is dat Rutte verantwoordelijk is geweest voor de vergaande overheveling van de machten en soevereiniteit van het Nederlandse parlement naar Brussel.

  Schoof als Rutte 2.0

  Bosma karteldier

  doorMichael van der Galien

  0 reacties :

  Een reactie posten