De meest vooraanstaande medische oncoloog in Japan heeft onlangs de COVID-19 mRNA injecties bestempeld als “het werk van het kwaad” dat “in wezen moord” heeft veroorzaakt.

In een interview dat op 19 april werd gepubliceerd, somde Dr. Masanori Fukushima, die aan het hoofd stond van de eerste polikliniek voor kankerbestrijding aan de Universiteit van Kyoto en die daar de eerste cursus farmaco-epidemiologie lanceerde, een hele reeks problemen op met de COVID mRNA injecties, die aantonen wat hij een kwaadaardig “misbruik van wetenschap” noemde, schrijft Emily Mangiaracina.

Hij wees erop dat “turbokankers”, een soort “voorheen ongezien door artsen” die extreem snel evolueren en meestal in stadium vier zijn tegen de tijd dat ze gediagnosticeerd worden, begonnen op te duiken na de lancering van de prikken. Deze “turbokankers” duiken op samen met een overmatige sterfte door kanker in het algemeen, die volgens Fukushima niet alleen verklaard kan worden door gemiste kansen voor screenings of behandeling tijdens de COVID-uitbraak.

Als tragisch voorbeeld van het fatale gevaar van de COVID-injecties, deelde de oncoloog het verhaal van een 28-jarige man die dood werd aangetroffen door zijn vrouw toen ze hem ’s ochtends wakker probeerde te maken, vijf dagen nadat hij zijn tweede Pfizer-injectie had gekregen.

“De arts die de autopsie deed, zei dat toen hij het hart probeerde te verwijderen, het zacht en uit elkaar was gevallen,” zei Fukushima. “En zelfs slechts één geval als dit laat zien hoe gevaarlijk dit vaccin kan zijn.”

Hij wees erop dat deze ernstige schade, inclusief overlijden, mensen – na de prik – heeft getroffen die een geschiedenis van goede gezondheid hebben.

“Het is ernstig. Het is in wezen moord. Uiteindelijk wil ik duidelijk stellen dat dit mijn mening is,” zei de arts.

Hij betreurde het dat de media, inclusief kranten, over het algemeen niet hebben bericht over deze schade en dat in feite degenen die de veiligheid van de COVID-injecties in twijfel trekken – net als bij de griepprikken – zijn gekarakteriseerd als anti-wetenschappelijke “ketters”. Hij beschreef de houding van degenen die de stemmen van de COVID “vaccin”-critici de mond snoeren echter als verre van wetenschappelijk en “meer verwant aan geloof, hysterie of zelfs sekte gedrag.”

“Ik maak me nu grote zorgen, niet alleen over een ernstige crisis in de geneeskunde, maar ook in de wetenschap en de democratie,” zei Fukushima.

Hij benadrukte het feit dat landen die het meest agressief de COVID-prik promootten, zoals Israël, de hoogste sterfte- en infectiecijfers hadden, zoals blijkt uit studies die landen in het Midden-Oosten met elkaar vergelijken, waaronder Jordanië, Syrië en Egypte. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu regelde een speciale deal met Pfizer om Israëli’s te gebruiken als laboratoriumratten in een nationaal injectieprogramma met het Pfizer Covid “vaccin”.

“Israël leidde in vroege en wijdverspreide vaccinatie, maar had ook de hoogste sterfte- en infectiecijfers. De minder agressief gevaccineerde gebieden liepen minder schade op,” aldus Fukushima, die opmerkte dat ‘Israël het vaccin snel stopzette’.

Bovendien waren er problemen met de technologie die gebruikt werd om het mRNA toe te dienen – de lipide nanodeeltjes – die volgens de arts resulteren in “off-target effecten” op verschillende organen, waaronder de eierstokken, hersenen, lever en het beenmerg.

Erger nog, de door het mRNA geproduceerde spike-eiwitten zijn meer dan een jaar na toediening van de COVID-prik in het menselijk lichaam gedetecteerd, aldus de oncoloog, wat duidt op “een ernstig probleem.”

De arts haalde uit naar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voor het “overhaast” pushen van de COVID-injecties zonder goed onderzoek en bovendien voor het proberen om een standaard aanpak op te leggen in landen met sterk variërende “medische omstandigheden, gewoonten en systemen” en noemde dit “enigszins absurd.”

Hij stelde dat het “cruciaal” is dat de WHO verantwoordelijkheid neemt voor de schade van de COVID-injecties, die hij “een misbruik, een verkeerd gebruik van de wetenschap en een kwaadaardige praktijk van de wetenschap, om eerlijk te zijn” noemde.

Fukushima wees erop dat de WHO zich “bewust” is van de schade van de zogenaamde vaccins omdat ze deze schade in bepaalde landen vergoeden, maar dat ze de dood en verwondingen als gevolg van COVID-prikken niet op de juiste manier aanpakken door middel van een onderzoek en een rapport.

“Stel je voor dat je je echtgenoot ’s ochtends dood aantreft. Dat is geen grap. Een vaccin dat zulke gevolgen veroorzaakt, zelfs een enkel sterfgeval, is onaanvaardbaar,” zei Fukushima, eraan toevoegend dat de overheid alleen al in Japan 2.134 sterfgevallen heeft gedocumenteerd die zijn gemeld als gevolg van de COVID-prik, wat waarschijnlijk een lage schatting is.

“Er zijn tienduizenden mensen die naar de dokter moeten vanwege vaccin-gerelateerde problemen,” vervolgde hij, en hij verklaarde dat een groot deel van hen – 30 procent – “lijdt aan ME (myalgische encefalomyelitis) of chronisch vermoeidheidssyndroom.”

Volgens Fukushima is dit nog maar het begin, want sinds de COVID-prik is gelanceerd, zijn de percentages van allerlei ziekten gestegen, waaronder “auto-immuunziekten, neurodegeneratieve ziekten, kanker en infecties.”

“Het is alsof we de doos van Pandora hebben geopend… We moeten deze schade serieus nemen en serieus aanpakken. Elke poging om deze schade af te doen alsof het niet gebeurt, is eerlijk gezegd het werk van het kwaad. Dit is een schoolvoorbeeld van de kwaadaardige praktijk van de wetenschap,” zei Fukushima.

Hij riep wetenschappelijke en medische instellingen, onder leiding van de WHO, op om de confrontatie met deze resultaten aan te gaan door middel van onderzoek om “het licht van de wetenschap te laten schijnen” over de vaccinaties.

“We zouden nooit meer zulke vaccins moeten gebruiken,” zei hij. “Dit is een schande voor de mensheid. Het is een schande dat we dit hebben gedaan.”

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.