‘Gigantisch experiment met spaargelden van miljoenen Nederlanders’

Datum:
 • donderdag 2 mei 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • 'Nieuwe wet verslechtert pensioenen en is verdienmodel voor financielesector' 


  2-5-2024


  De komende jaren wordt het Nederlandse pensioenstelsel drastisch veranderd, zonder dat de ongeveer 10 miljoen deelnemers van de pensioenfondsen daar iets over te zeggen hebben gehad. Wilma Schrover, directeur van de grote seniorenvereniging KBO-Brabant trekt aan de noodrem. ‘Onze pensioenfondsen worden gesplitst in evenveel potjes als mensen. Dat wordt niet alleen een chaos, maar het betekent ook een enorme verslechtering, want alle risico’s van beleggingen worden bij de deelnemers gelegd. Ik hoop dat er in de kabinetsformatie nog wat aan gedaan kan worden.’ Het gesprek van SYP WYNIA met WILMA SCHROVER is ook te beluisteren als PODCAST https://www.wyniasweek.nl/podcast/, eveneens vrij beschikbaar voor alle kijkers en luisteraars. Doe mee! Wynia’s Week gaat ook de komende weken en maanden door met onderzoek naar wat er met de belangen van burgers van Nederland wordt gedaan. De duizenden donateurs maken dat mogelijk. Steunt u ook dit onafhankelijke journalistieke werk? Graag! Doneren kan HIER https://www.wyniasweek.nl/doneren/. Hartelijk dank!

  2 reacties :

  Anoniem zei

  En dit allemaal in het kader van de Great Reset. U weet wel iedereen(behalve de verzinners en uitvoerders van deze ellende) arm maar wel gelukkig.

  Anoniem zei

  Wat gat er gebeuren de inhoud van de potjes van mensen die overlijden. Wordt dat netjes verdeeld over de andere potjes of gaat daar iets of iemand mee aan de haal?

  Een reactie posten