FVD trapt EU-verkiezingen af met een ijzersterke Ralf Dekker als lijstrekker: "Ik ga voor u naar Brussel!"

Datum:
 • donderdag 9 mei 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Voormalig FVD-Kamerlid Ralf Dekker trekt de kar tijdens de Europese verkiezingen voor zijn partij.   doorCarlo van Remortel 8-5-2024


  Forum voor Democratie heeft vandaag de campagnevideo gelanceerd waarin Dekker tekst en uitleg geeft over zijn plannen voor Europa. "Hij weet als geen ander de problemen van onze tijd te duiden en wil er alles aan doen om ons land weer beter te maken," schrijft de partij op X/Twitter.

  "Ik ben nu op een leeftijd gekomen dat ik iets terug wil doen voor de samenleving," begint Dekker in de campagnevideo. "Ik wil ervoor zorgen dat de volgende generatie het net zo goed heeft als mijn generatie."

  "Zorgen zijn op hun plaats, het gaat echt de verkeerde kant op als ik kijk naar het huidige beleid van de Europese Unie," gaat Dekker verder. "Inflatie, die door het beleid van de ECB volledig uit de hand loopt en jonge mensen die geen woning kunnen vinden. Het aanjagen van oorlog in Oekraïne, terwijl het veel verstandiger zou zijn om aan te sturen op vredesonderhandelingen."
  Ook wil Dekker de migratieproblemen aanpakken, waarbij we te maken hebben met immigratiecijfers die "onze samenleving eenvoudigweg niet aankan." Pro-klimaatfiguren die rond dartelen in Brussel, krijgen ook te maken met Dekker. "Klimaatpolitiek en milieubeleid, gebaseerd op rammelende wetenschap, begint iets drammerigs te krijgen en kost bovendien klauwen met geld."

  Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!

  Dekker is er klaar voor en de toon die de video aanslaat laat zien dat FVD weer een uitstekende keuze is voor de aankomende EU-verkiezingen. "Ik ga voor u naar Brussel, om daar samen met andere partijen fundamentele veranderingen af te dwingen in de EU en ik laat me daar alleen maar leiden door het Nederlandse belang. Stem daarom Forum voor Democratie op 6 juni aanstaande!"
  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten