De Geplande Spontaniteit van 'UvA Studentenprotesten'

Datum:
 • vrijdag 10 mei 2024
 • in
 • Categorie:
 •  Welkom bij Bakkie.  10-5-2024


  Welkom bij Bakkie. Hier bespreek ik nieuws, achtergronden en de waan van de dag. Maar ook boeken, films, en het dagelijks leven. Om een meer compleet beeld van deze tijd te creƫren, de dialoog scherp te houden en de moed erin. Abonneer je op mijn kanaal, like en deel mijn uitzendingen.

  // Bakkies bestaan niet zonder jullie, dus dank voor jullie donaties via mijn site https://thefireonline.com/over-sietske/ of https://www.whydonate.nl/fundraising/... // Stuur je post naar: Bakkie met Bergsma, Postbus 189, 1200 AD, Hilversum

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Jaren geleden toen we nog in een normale maatschappij leefden, traden de mariniers op tegen het linkse tuig op het Centraal Station in Amsterdam en het was gelijk over. Tegenwoordig zorgt de politie, die geacht wordt de orde te handhaven, voor een koffie wagen van waaruit ze de linkse demonstranten kunnen trakteren op een lekker bakkie koffie, dit geldt uiteraard niet voor vredelievende demonstranten, jong en oud, die door diezelfde politie in elkaar geslagen wordt bij een wel vreedzame demonstratie tegen de idiote Corona maatregelen. Het motto "de politie is je beste vriend' gaat alleen op voor extreem links en de migranten. Uiteraard de wel correcte agenten uitgezonderd, ze worden ook maar gestuurd van hogerhand.

  Een reactie posten