Waarom blijft Nederland altijd terroristen omarmen?

Datum:
 • zondag 28 april 2024
 • in
 • Categorie: , , , ,
 • Kranten en media zijn zowel fascinerend als meedogenloos, zeker als je erin werkt en een andere kijk op de werkelijkheid hebt dan de mainstream.


  Ebru Umar 28-4-2024


  De partijdigheid gedreven door commercie is zowel onvermijdelijk en zichtbaar; helaas alleen voor degenen die het willen zien. Onafhankelijkheid heeft nooit bestaan, de werkelijkheid is altijd ingegeven door de eigen stroming, liberaal, sociaal dan wel gelovig geheten. Het gevolg is het predicaat ‘betrouwbaarheid’ – een farce waar je je als lezer vooral niet in moet verslikken. Wie feiten opschrijft, wordt verketterd. Journalisten schrijven met een commerciële bril – waarop gaan mensen klikken – dan wel vanuit het morele gelijk – woke galore!


  Zes maanden na de verkiezingen hebben we nog steeds geen kabinet maar een regering die doorgaat Nederland kapot te maken terwijl ze demissionair zijn. Inmiddels kun je dit niet anders meer dan strategie noemen. Van Rutte en zijn kornuiten uiteraard. Dat Rutte ooit zei als demissionair MinPres meer macht te hebben want wat kon hem nog gebeuren, hij was immers al weggestuurd, was geen grap maar werkelijkheid.

  De dubbele petten van de bewindvoerders zijn niet in het belang van Nederlanders maar in hun eigen kortetermijnbelang. In dit kader is het zowel hilarisch als om te huilen dat Timmermans een deadline stelt aan de huidige formatie. De man heeft gelijk – alleen niet in constitutionele zin. Als de man écht zou willen dat formaties aan een deadline zijn gebonden, zou hij dit eisen in de Tweede Kamer door een wetswijziging af te dwingen in plaats van in de krant sneu te roeptoeteren. Want ja, ís belachelijk dat we door mensen die over hun graf regeren, gepiepeld worden. Weg is weg, pak daags na de verkiezingen je spullen, lever die dienstauto in en ga je eigen gezin lastigvallen in plaats van Nederlanders die je duidelijk te kennen hebben gegeven dat je op moet rotten. 

  Dat het land geregeerd moet worden, is een andere farce. Zonder demissionair Rutte IV, zou ons absurd beleid op asiel, pensioen en wonen bespaard zijn gebleven. Ga wég. Hou op met beslissingen nemen die slecht voor Nederlanders en goed voor Europa zijn. Ga gewoon wég. Die afgang bespoedig je niet door als Timmermans in de krant te eisen ‘het stokje over te nemen’ maar door als politicus te staan op verandering van het formatieproces: de grootste partijen worden verplicht samen te werken desnoods aangevuld door een kleinere partij. Ideologische verschillen zijn hierbij niet aan de orde: als 18 miljoen Nederlanders kunnen en moeten samenleven én -werken ondanks alle ideologische verschillen, dan kun je toch van 150 kamerleden gewoon eisen, EISEN, dat zij het ook doen? Hou op met die flauwekul, ga gewoon wérken. In plaats van in de krant ‘eisen’ te gaan stellen. Dat kranten zich lenen om die onzin af te drukken…. Om te janken.   

  Als Timmermans écht zou willen dat formaties aan een deadline zijn gebonden, zou hij dit eisen in de Tweede Kamer door een wetswijziging af te dwingen.

  Islamisering van Nederland
  Ook om te janken: de islamisering van Nederland. In Volkskrant wordt (voormalig?) terroriste en oudemannenopgeiler Soumaya Sahla volledig gestyled en portretteerd als slachtoffer. Want als je een overtuiging door de strot van lezers wil duwen, moet je wat aan je presentatie doen, zeker als vrouw. Het uiterlijk telt nou eenmaal mee, trouwens, niet alleen van vrouwen. De Jessias had nooit de Jessias kunnen worden als er niet een hele styling van de man had plaatsgevonden. Styling die bij Thierry onnodig was want een vanzelfsprekendheid. En styling die bij Timmermans volledig onmogelijk is.

  Ook bij de VVD doen ze aan styling: het kostte wat tijd om uit de jongeman Mark de staatsman Rutte te creëren. Sophie Hermans had alles in zich om boegbeeld te worden behalve de overtuiging dat het uiterlijk meer is dan het halve werk. Exact de reden waarom het Dilan Yeşilgöz wél lukte: als je teksten voor een échte baan te dom zijn om serieus genomen te worden, moet je het van je uitstraling hebben. Modepopje zijn en kiezen voor kleding die het werk voor je doet. 

  Waarom moeten mensen met slechte intenties toch altijd weer vergeven worden?

  Precies de strategie die de Volkskrant-styliste en fotograaf gekozen hebben om Soumaya Sahla te whitewashen. Naast de overbodige jammerteksten zijn shitloads aan foto’s afgedrukt die haar tonen als prachtige krachtige vrouw, afgewisseld door beelden waarop ze onschuldig en geraakt poseert. Niet alleen woorden, vooral beelden doen ertoe. Niemand zit in de geportretteerde vrouw nog een terroriste, wél een slachtoffer van een opportunistische VVD, die haar offerde op het altaar van Frits Bolkestein. En dat terwijl ze eerder gegroomd werd door dezelfde man én partij om als progressieve knuffelbekeerling gepositioneerd te worden. Allemaal blabla, die ongetwijfeld waar is in de kern maar waarom moeten we moslimcriminelen en -terroristen toch altijd omarmen? Waarom wordt de islam ons door de strot gedouwd, waarom moeten mensen met slechte intenties toch altijd weer vergeven worden?

  In dat laatste kader valt trouwens ook IS-hoer Xaviera Swagemans. Het heeft de rechtbank in Den Haag behaagt om haar met 480 uur schoffelen, uiteraard met aftrek van voorarrest en terezieltjesgedoe, naar huis te sturen. Haar IS-misdaden zijn haar vergeven. Kortom, de val van Soumaya, hoeft de VVD niet ver te zoeken naar een nieuw dramaprojectje. Wie voor de IS kan hoeren en kinderen baren, redt het binnen de VVD op z’n janboerenfluitjes.

  Het kwaad van de islam is niet geïsoleerd tot de islam. Het kwaad zit in de partijen, of het nou media, rechtbank of politiek zijn, die afdwingen dat de islam met alle slechtheid die in de aanhangers zit, wordt omarmd door Nederlanders. Propaganda is het middel, dwang de modus operandi. Soumaya Sahla faalde dan wel bij de VVD, bij D66 is alle ruimte voor een telg uit een terreurgezin. Fonda Sahla is kamerlid. Islamisering op kosten van de belastingbetaler; het wachten is de volgende vervuiling van krantenpagina’s.

  NieuwRechts

  0 reacties :

  Een reactie posten