Van Meijeren vs Staatssecretaris over leugens van ministerie over vaccins en corona | FVD

Datum:
 • donderdag 4 april 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • De waarheid is niet gediend bij censuur.  4-4-2024


  De waarheid is niet gediend bij censuur. Alleen een open debat kan de ware oorzaak van de dalende vaccinatiegraad aan het licht brengen. Word lid: https://fvd.nl/wordlid ► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu ► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL ► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie ► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/ ► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie ► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocra... ► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl ► GAB: https://gab.com/fvdnl ► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​ ☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9...

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Deze staatssecretaris lult recht wat krom is. Bijna alle commentaar op de beweringen van deze en vorige regeringen zijn correct gebleken en als het commentaar niet correct zou zijn en de overheid heeft gelijk dan hoeft diezelfde overheid de documenten die zijn opgevraagd toch niet te blijven verbergen of zwart te lakken? Je geeft, ook als overheid, geen openheid van zaken als je kwalijke zaken te verbergen hebt. Deze leugenachtige staatssecretaris wordt beschermd door deze walgelijke voorzitter.

  Dekker zei

  Het niveau in de Tweede Kamer heeft een dramatisch dieptepunt bereikt, ook het niveau van de Staatssecretaris is dramatisch. Hoe in hemelsnaam kun je iemand betichten van fake nieuws als blijkt uit opgevraagde WOO documenten dat de Overheid nogal wat fake nieuws heeft verspreid.
  Natuurlijk wilden een paar onnozele gansjes zonder niveau en kennis van Meijeren ook nog wel even wijzen op zijn fouten, zogenaamde fouten die helemaal geen fouten zijn maar wel fouten van de Overheid. Trieste boel en het aankijken of beluisteren niet waard en dit is precies waarom mensen zich afkeren van de politiek, het is van kleuter niveau.

  Een reactie posten