Thierry Baudet spot ongenadig met 'mysterieuze' winstgevende oversterfte – "Haha, waar zou dat door komen?!"

Datum:
 • woensdag 17 april 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 • Die oversterfte. Waar zou dat nu toch door kómen!


   DDS 17-4-2024


  In een recente en scherpe uitlating heeft Thierry Baudet, de onverschrokken leider van het Forum voor Democratie, de spot gedreven met het schokkende nieuws dat de Nederlandse staat 'miljoenen' bespaart door de mysterieuze oversterfte. "Haha, tja. Die oversterfte. Waar zou dat nu toch door kómen!" schreef Baudet op sociale media, gevolgd door prikkelende emojis van een vaccin-injectienaald. Goede vraag, Thierry!

  De feiten zijn ronduit bizar. Sinds de uitbraak van de coronapandemie zijn tienduizenden Nederlanders meer overleden dan verwacht, wat de schatkist onbedoeld spekt. Volgens berekeningen levert dit de staat honderden miljoenen euro’s op – geld dat anders zou zijn uitgegeven aan AOW en zorgkosten. De CNV pleit er nu voor om deze 'windfall' aan te wenden voor het verlagen van de AOW-leeftijd, maar zoals verwacht ziet het kabinet dit niet zitten.

  Want, laten we eerlijk zijn, Nederlanders moeten gewoon blijven werken tot ze erbij neervallen. Vroeger ophouden met werken kan echt niet. Werkenden zorgen voor hogere belastinginkomsten. Gepensioneerden niet.

  Deze houding van het kabinet toont weer eens aan hoe koud en berekenend onze bestuurders kunnen zijn. Gebruikmakend van de tragedie van oversterfte om de begroting te dichten? Waar is het medeleven met de gewone Nederlander die eerlijk heeft bijgedragen aan dit systeem?

  Ah. Dat medeleven bestaat al heel lang niet meer. De Rutte-generatie heeft de macht. En dat betekent dat psychopaten het voor het zeggen hebben.

  Belangrijker en opvallender is natuurlijk dat de media én de politiek het hebben over een "mysterieuze" oversterfte. Zo gek, vinden ze! Waar komt die oversterfte opeens toch vandaan!? Het kan niet echt door corona komen. Maar wat is er dán aan de hand?! Wie het weet mag het zeggen.

  Baudet doorziet deze morbide rekenkunde en benoemt scherp wat velen denken maar niet durven te zeggen. Is deze oversterfte werkelijk een 'mysterieus' fenomeen, of valt het wel degelijk te verklaren? Zijn provocerende opmerkingen werpen licht op de donkere kanten van ons gezondheidsbeleid en de beslissingen genomen in het heetst van de pandemie.
  Maar dat mogen we natuurlijk niet hardop zeggen - en dus doen we dat ook niet. Want stel je voor dat je zegt dat de vaccins misschien toch niet zo heel erg goed waren en mogelijk meer kwaad dan goed gedaan hebben. Dan word je door Big Tech overal gecensureerd en word traffic naar je website keihard afgeknepen. Dat willen we natuurlijk ten koste van alles voorkomen.

  Daarom schrijven we dat allemaal niet op. We gaan niet speculeren. Wat wél kwijt willen?
  Wat een uitmuntende tweet van Baudet.  doorBenjamin Huizen


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Ronduit beschamend en belachelijk tegelijk dat dit in nederland gebeurt.
  Onze regering rutte is gelijk aan de mafia. Liegebeesten zijn het, ze draven en kruipen voor de aller rijksten en verdrukken het volk in naam van hun eigen egoïstische globalistische carrière.
  De media heult met hun mee en bespelen en indoctrineren het volk met eenzijdige lariekoek. ZIJ VERSPREIDEN LEUGENS misinformatie en desillusie's

  Een reactie posten