Slecht nieuws voor de COVID-gevaccineerden – We hebben geprobeerd je te waarschuwen

Datum:
 • vrijdag 19 april 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 • Een uitgebreide review door een internationaal consortium van wetenschappers heeft ernstige zorgen geuit over het veiligheidsprofiel van de COVID-19 mRNA-vaccins.


  19-4-2024

  Review artikelen zijn samenvattingen van lopend onderzoek over een bepaald onderwerp. Ze worden soms ook literatuurreviews of secundaire bronnen genoemd.

  De review, “N1-methyl-pseudouridine (m1Ψ): Vriend of vijand van kanker?“, gepubliceerd op Science Direct, gaat in op de mogelijke implicaties van een vacciningrediënt-N1-methyl-pseudouridine (m1Ψ)-dat een rol zou kunnen spelen bij immuunsuppressie en kankerproliferatie.

  m1Ψ werd opgenomen in het COVID-19 mRNA-vaccin van Pfizer-BioNTech om de werkzaamheid ervan te vergroten.

  Deze component werd in het mRNA-vaccin geïntroduceerd als een manier om een significante hoeveelheid gemodificeerd SARS-CoV-2 spike mRNA te produceren via in vitro transcriptie (IVT). Deze modificatie was cruciaal voor de snelle ontwikkeling en inzet van het vaccin tijdens het hoogtepunt van de pandemie.

  In de review worden echter vraagtekens gezet bij de langetermijneffecten van deze modificatie, vooral wat betreft de interactie van het vaccin met de immuunrespons van het lichaam en mogelijke kankerverwekkende effecten.

  Volgens de samenvatting van het overzicht suggereert het bewijs dat mRNA-vaccins weliswaar “effectief” zijn in het verminderen van ernstige ziekte-uitkomsten, maar dat ze mogelijk geen steriliserende immuniteit bieden, waardoor mensen vatbaar blijven voor terugkerende infecties.

  In de review wordt benadrukt dat de opname van m1Ψ in mRNA-vaccins belangrijke immunologische routes lijkt te remmen, waardoor de vroege interferonsignalering van het lichaam wordt aangetast.

  Interferon is een natuurlijke stof die het immuunsysteem van het lichaam helpt om infecties en andere ziekten, zoals kanker, te bestrijden.

  Deze immunosuppressie, bedoeld om een efficiënte synthese van het spike-eiwit te garanderen en de immuunactivatie te minimaliseren, kan onbedoeld een omgeving bevorderen die bevorderlijk is voor de ontwikkeling en uitzaaiing van kanker.

  Daarentegen hebben mRNA-vaccins zonder deze modificatie het tegenovergestelde effect laten zien.

  “Op basis van dit overtuigende bewijs suggereren we dat toekomstige klinische studies voor kankers of infectieziekten geen mRNA-vaccins moeten gebruiken met een 100 % m1Ψ modificatie, maar eerder die met een lager percentage m1Ψ modificatie om immuunsuppressie te vermijden,” aldus de onderzoekers.

  The Gateway Pundit meldde eerder dat een recent rapport van de American Cancer Society voorspelde dat nieuwe kankergevallen in 2024 een nieuw hoogtepunt zullen bereiken. Er worden meer dan 2 miljoen nieuwe gevallen van kanker verwacht.

  De incidentie van kanker is gestegen voor zes van de meest voorkomende vormen van kanker: borstkanker, prostaatkanker, endometriumkanker, alvleesklierkanker, nierkanker en melanoom.

  In 2022 presenteerde advocaat Thomas Renz uit Ohio medische factureringsgegevens van Defensie uit de Defense Medical Epidemiology Database (DMED) die de verontrustende waarheid blootlegde over wat er gebeurt met de gezondheid van onze militairen sinds de introductie van de injectie.

  Volgens Renz is er een astronomische toename van verschillende ernstige ziekten en aandoeningen in het Amerikaanse leger sinds de overhaaste uitrol van het COVID-19 vaccin – waarvan kanker, met een toename van 3x, het meest verontrustend is.

  “We hebben substantiële gegevens die aantonen dat we bijvoorbeeld miskramen zagen toenemen met bijna 300% ten opzichte van het gemiddelde van vijf jaar. We zagen een toename van kanker met bijna 300% ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde”, zei hij tijdens de paneldiscussie in Washington DC, die werd georganiseerd door senator Ron Johnson (R-WI).

  De Wall Street Journal meldt dat artsen verbijsterd zijn over de plotselinge toename van kanker onder jongeren.

  De Journal schrijft:

  “Kanker treft meer jonge mensen in de VS en over de hele wereld en verbijstert artsen. Het aantal diagnoses in de VS steeg in 2019 naar 107,8 gevallen per 100.000 mensen onder de 50, een stijging van 12,8% ten opzichte van 95,6 in 2000, zo blijkt uit federale gegevens. Een studie in BMJ Oncology vorig jaar meldde een scherpe wereldwijde stijging van kanker bij mensen onder de 50, met de hoogste percentages in Noord-Amerika, Australië en West-Europa.”

  Het woord “vaccin” komt nergens in het artikel voor. Het gaat gedachteloos verder met te zeggen dat artsen “een race aan het voeren zijn om uit te vinden wat hen ziek maakt en hoe ze jonge mensen met een hoog risico kunnen identificeren. Ze vermoeden dat veranderingen in de manier waarop we leven – minder lichaamsbeweging, meer ultra-verwerkt voedsel, nieuwe giftige stoffen – het risico voor jongere generaties hebben verhoogd.”

  Misschien moeten artsen zich gaan richten op het voor de hand liggende.

  Dr. Angus Dalgleish, een gerenommeerd oncoloog uit het Verenigd Koninkrijk, schreef onlangs een open brief aan de hoofdredacteur van het medische tijdschrift The BMJ, waarin hij er bij het tijdschrift op aandrong om “geldige geïnformeerde toestemming voor COVID-vaccinatie tot een prioriteitsonderwerp te maken”, omdat kanker en andere ziekten snel toenemen onder “geboosterde” mensen.

  “De rapporten van innate immuunsuppressie na mRNA gedurende enkele weken zouden kloppen, omdat al deze patiënten tot nu toe melanomen of B-celgebaseerde kankers hebben, die zeer gevoelig zijn voor immuuncontrole – en dat is vóór de rapporten van suppressie van suppressorgenen door mRNA in laboratoriumexperimenten,” schreef Dr. Dalgleish.

  The Gateway Pundit rapporteerde ook het geval van Dr. Michael Goldman, een Belgische pro-COVID vaccin arts en een professor aan de Vrije Universiteit van Brussel, België, gespecialiseerd in interne geneeskunde en immunologie, waar hij suggereerde dat het mRNA vaccin lymfeklierkanker zou kunnen verergeren.

  Op 22 september 2021 stond Goldman te popelen om de boosterdosis van het mRNA-vaccin te ontvangen. Omdat hij op het punt stond chemotherapie te ondergaan waardoor zijn immuunsysteem zou worden aangetast, maakte hij zich zorgen dat hij niet genoeg beschermd zou zijn tegen Covid-19.

  Binnen een paar dagen na de boostedosis verergerden Goldmans kankersymptomen, waaronder nachtelijk zweten, vermoeidheid en vergrote lymfeklieren.

  “Zo’n kankerprogressie binnen drie weken is griezelig gezien wat we weten over het natuurlijke verloop van lymfomen, en Goldman had zo snel mogelijk steroïden nodig. Goldman begon te vermoeden dat de boostershot zijn lymfoom op de een of andere manier had verergerd, waardoor zijn overlevingskans van meer dan vijf jaar slechts 30% was,” meldde Newsbreak.

  Het nieuwsorgaan voegde eraan toe: “Voordat hij een booster kreeg, was het lymfoom beperkt tot Goldmans linker oksel en nek. Toevallig ontving Goldman zijn eerste en tweede dosis mRNA-vaccin op de linkerarm. Maar Goldman ontving de booster op de rechterarm en het lymfoom begon daar te verschijnen.”

  Newsbreak-auteur Shin Jie Yong, een student MSC Biologie, rapporteerde wat hij had geleerd van een professor die hem vertelde over zeven patiënten met stadium IV tumoren die bijna vijf jaar goed onder controle waren, maar plotseling progressie vertoonden na het ontvangen van de Covid-19 vaccinatie.

  Pro-vaccin voorstander Michael Goldman, toen 66 jaar oud, werd uitgedaagd om wel of niet de levensbedreigende bijwerking te melden die hij had na het ontvangen van een vaccin, door Shin. Uiteindelijk besloten Goldman en zijn collega’s hun bevindingen te publiceren.

  Het casusverslag suggereerde dat vaccinatie met het Pfizer mRNA-vaccin snelle progressie van angioimmunoblastisch T-cel lymfoom (AITL) zou kunnen veroorzaken, een zeldzame en zeer agressieve vorm van kanker die het lymfestelsel aantast. Het is een type non-Hodgkin lymfoom (NHL) dat ontstaat wanneer T-cellen, of witte bloedcellen die infecties bestrijden, kankerachtig en abnormaal worden.

  “Voor zover wij weten is dit de eerste waarneming die suggereert dat toediening van een SARS-CoV-2 vaccin de progressie van AITL zou kunnen induceren. Verschillende argumenten ondersteunen deze mogelijkheid. Ten eerste, de dramatische snelheid en omvang van de progressie die zichtbaar werd op twee 18F-FDG PET-CT die 22 dagen na elkaar werden uitgevoerd. Zo’n snelle evolutie zou zeer onverwacht zijn in het natuurlijke verloop van de ziekte. Aangezien bekend is dat mRNA-vaccinatie leidt tot vergroting en hypermetabole activiteit van drainerende lymfeklieren, is het redelijk om te veronderstellen dat dit de oorzaak was van de waargenomen veranderingen,” aldus de experts.


   Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.
  0 reacties :

  Een reactie posten