Portugal: Van wereldkampioen vaccineren naar “onverklaarbare” oversterfte en “kankerepidemie” bij jongeren

Datum:
 • maandag 29 april 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Het grote aantal jonge mensen dat op dit moment kanker krijgt, zou “onverklaarbaar” zijn, zei hij.


  29-4-2024


  Portugal: Van wereldkampioen vaccineren naar “onverklaarbare” oversterfte en “kankerepidemie” bij jongeren


  Twee jaar geleden was Portugal wereldkampioen vaccineren. Destijds waren daar 98% van de mensen ouder dan 12 jaar gevaccineerd, wat van Portugal wereldkampioen maakte, schreven de media destijds

  In het begin van dit jaar werd bekend dat Portugal te kampen heeft met een aanzienlijke oversterfte. In januari van dit jaar werden ongeveer 2000 extra sterfgevallen gemeld, 90% daarvan waren ouder dan 65 jaar.

  Daar komt nog verzwarend bij dat Portugal ondertussen een “kankerepidemie” onder jonge volwassenen meemaakt. En het ministerie van Gezondheid “schenkt geen aandacht aan deze tragedie”, aldus de journalist en commentator Luís Pedro Nunes. Bij zijn partner werd onlangs op 36-jarige leeftijd kanker gediagnosticeerd.

  Het hoofd van de afdeling oncologie van het Santa Maria ziekenhuis in Lissabon zei tegen hem: “Helpt u ons, we hebben een probleem.”

  Steeds meer jonge mensen krijgen kanker, zei Nunes. Het grote aantal jonge mensen dat op dit moment kanker krijgt, zou “onverklaarbaar” zijn, zei hij.

  De afdeling van het ziekenhuis behandelt permanent ongeveer 6000 kankergevallen. Jonge volwassenen ontwikkelen steeds agressievere vormen van kanker, die zich vaak in een voortgeschreden stadium bevinden.

  Bron:
  uncutnews.ch

  Bron oorspronkelijk artikel:
  rr.sapo.pt
  Door: Diogo Camilo

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)  1 reacties :

  Anoniem zei

  Niets aan de hand mensen zeggen de Regeringsleiders, dus het zal dan wel denkt de schaapskudde.

  Een reactie posten