Onwerkelijk: Ze hebben geheim geo-engineering project onthuld

Datum:
 • maandag 8 april 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 • Dat als ik je zou vertellen dat er echt een SAMENZWERING gaande is? 


  8-4-2024


  Onwerkelijk: Ze hebben geheim geo-engineering project onthuld


  Dat als ik je zou vertellen dat er echt een SAMENZWERING gaande is? Een onderzoeksexperiment dat ze verborgen hielden voor het publiek omdat ze bang waren voor een reactie.

  Want dat is precies wat er gaande is, schrijft Peter Imanuelsen.

  En blijf tot het einde lezen, want je zult nooit kunnen raden wie er bij dit project betrokken zijn geweest…

  Vanaf het dek van een ontmanteld vliegdekschip in de baai van San Francisco hebben onderzoekers van de Universiteit van Washington triljoenen zoutdeeltjes de atmosfeer in gelanceerd met de bedoeling het zonlicht van de aarde tegen te houden.

  Dit alles wordt natuurlijk gedaan om de opwarming van de aarde tegen te gaan!

  Ze zeggen dat de organisatoren dit experiment niet algemeen hebben aangekondigd om “reacties van het publiek te voorkomen.”

  “Het idee om in te grijpen in de natuur is zo controversieel dat de organisatoren van de test van dinsdag de details voor zich hielden, bezorgd dat critici zouden proberen hen tegen te houden,” schrijft de New York Times.

  Met andere woorden, dit is geen samenzweringstheorie. Het is per definitie een samenzweringsfeit. Ze spanden samen om dit experiment geheim te houden.

  Geen wonder dat ze het geheim probeerden te houden, want ik denk dat de meeste mensen niet blij zouden zijn om te weten dat mensen proberen het weer te veranderen en het zonlicht te blokkeren.

  Ze gebruiken speciaal gebouwde sproeiers om triljoenen zoutkristallen de lucht in te schieten, in een poging om de dichtheid en het reflecterend vermogen van wolken te verhogen.

  En dit is niets nieuws. Een bedrijf genaamd Make Sunsets heeft een weerballon opgelaten om giftige zwaveldioxide in de lucht te blazen om de zon te blokkeren.

  Het idee is dat ze de zon zullen blokkeren en zo de temperatuur op aarde zullen verlagen. Dit is een verschrikkelijk idee.

  In Zweden hadden we de koudste januarinacht van de eeuw. Het was -48,8C in Arjeplog. Ik wil echt niet dat het nog kouder wordt – Dank je wel!

  De staat Tennessee heeft onlangs gestemd voor een verbod op geo-engineering in de staat. Ze werden daarvoor weggehoond door de mainstream media, want dat was min of meer gewoon een “samenzweringstheorie”.

  Het wetsvoorstel dat geo-engineering verbiedt is nu goedgekeurd door zowel de senaat als het Huis van Afgevaardigden in de staat Tennessee en wacht nu op de gouverneur om het te ondertekenen. De mainstream media noemt dit ten onrechte een “chemtrail-wetsvoorstel”, ondanks het feit dat het wetsvoorstel dit helemaal niet noemt.

  Wat voor onbedoelde gevolgen kan het hebben als we chemicaliƫn in de lucht sproeien om de zon te blokkeren? Wat als het een wereldwijde afkoeling veroorzaakt en we een ijstijd krijgen? Dit is gevaarlijk.

  Zelfs Greenpeace is sceptisch over het idee van geo-engineering op zonne-energie en zegt dat de gevolgen moeilijk te voorspellen zijn.

  EN RAAD EENS WIE ERBIJ BETROKKEN IS?

  Niemand minder dan Bill Gates natuurlijk.

  Een silicon valley ingenieur die eerder bij Xerox had gewerkt en een spuitmond had ontwikkeld om inktdeeltjes voor printers te sproeien, werd nu gevraagd om een spuitmond te ontwikkelen om zeezout aerosols te sproeien.

  Al in 2009 kreeg deze ingenieur een investering van 300.000 dollar van Bill Gates om hieraan te werken. Een team werkte aan deze spuitkop en vorig jaar was hij klaar.

  Dus daar hebben we het.

  Een project dat begon met een investering van Bill Gates sproeide nu deeltjes in de atmosfeer met als doel zonlicht te blokkeren om klimaatverandering tegen te gaan.

  En ze deden het in het geheim om publieke reacties te voorkomen.

  Onwerkelijk.

  Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


  0 reacties :

  Een reactie posten