Kijk: Arts legt uit hoe de covidprik wordt gebruikt om de menselijke geest te veroveren

Datum:
 • woensdag 3 april 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  Waarom stuurde het medische establishment de Covid-vaccinatie de wereld in, ook al wist men dat de prik niet werkte?


  Robin de Boer 3-4-24

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:56

  Waarom stuurde het medische establishment de Covid-vaccinatie de wereld in, ook al wist men dat de prik niet werkte? De Duitse arts Michael Nehls zei in gesprek met Tucker Carlson dat het niet om geld ging, maar om het veroveren van de menselijke geest.

  De arts wees erop dat het spike-eiwit kan leiden tot neuroinflammatie in het brein. Neuroinflammatie kan veroorzaakt worden door overmatige angst, angstzaaierij, virussen, chronische ontsteking, enzovoorts, zei Nehls, die hier al vele jaren onderzoek naar doet.  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Mentale immuunsysteem

  Om te kunnen functioneren moet de hippocampus, een belangrijk deel van de hersenen, continu nieuwe zenuwcellen aanmaken. Die cellen hebben talloze functies en zijn in essentie ons mentale immuunsysteem. Als de productie van deze cellen wordt stilgelegd, raakt ons mentale immuunsysteem ontregeld en ‘kunnen we worden veroverd’.

  Over het coronavaccin zei hij: “Dit gaat niet om gezondheid, zelfs niet om geld, maar om het veroveren van de menselijke geest.”

  Meest kwaadaardige wat ooit is gedaan

  Het gaat om het belemmeren van ons vermogen om na te denken. Het is nog erger dan dat. We hebben de nieuwe zenuwcellen niet alleen nodig om te kunnen nadenken, ze zijn ook nodig om dingen te onthouden.

  Als er geen nieuwe zenuwcellen worden aangemaakt in de hippocampus, worden bestaande herinneringen overschreven met de technocratische en angstnarratieven, benadrukte Nehls.

  Als dat daadwerkelijk de bedoeling is geweest, is dit het meest kwaadaardige wat ooit is gedaan, merkte Carlson op. “Absoluut,” reageerde de arts.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.NineForNews.nl  2 reacties :

  Anoniem zei

  En ook het gewroet met een stokje in je pijnappelklier, door nitwits, op tochtige parkeerplaatsen, dat was ook zo'n actie, rechtstreeks uit de hel afkomstig.

  Anoniem zei

  De laatste paar jaren horen en lezen we steeds vaker dat "de wereld is helemaal gek geworden" . Als in en in slechte mensen de hele wereld willen vaccineren met een experimenteel middel waarvan niet bekend was hoe ons lichaam op het mRNA zou reageren, dan is het niet vreemd dat van veel geprikte mensen het brein niet goed meer werkt. Het zal in de komende jaren nog wel erger worden. We merken nu al dat de oorlog koorts in Nederland een verontrustende vorm aanneemt. Een aantal jaren geleden wilde 2/3 van de Nederlandse bevolking Oekraïne NIET bij EU en NAVO en nu lopen ze precies zoals in 40-45 het geval was, achter oorloghitser Rutte aan.

  Een reactie posten