Japanse toponcoloog spreekt zich uit over turbokanker: ‘Dit zijn kwaadaardige praktijken’

Datum:
 • maandag 29 april 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  De eerste gevallen deden zich voor na de uitrol van de mRNA-vaccins.


  29-4-2024
  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:57

  De Japanse toponcoloog Masanori Fukushima ging in een interview na de recente protesten in op een alarmerende ontwikkeling binnen de oncologie: turbokanker. De eerste gevallen deden zich voor na de uitrol van de mRNA-vaccins.

  Het gaat om een type kanker dat nog niet eerder was gezien door artsen en dat zich zeer snel ontwikkelt, legde professor Fukushima uit. Tegen de tijd dat dergelijke kankers worden ontdekt, bevinden ze zich vaak al in stadium 4, zei hij in het interview.

  Hij voegde toe dat bepaalde kankersoorten die gerelateerd zijn aan de vaccinatie leiden tot oversterfte, en noemde borstkanker, eierstokkanker, longkanker, prostaatkanker, slokdarmkanker en schildklierkanker als voorbeelden.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Rechtstreeks verband

  De toename van de sterfte kan niet simpelweg worden verklaard door uitgestelde zorg vanwege de pandemie, zei Fukushima. Er lijkt dus een rechtstreeks verband te zijn tussen deze ‘turbokankers’ en de mRNA-gentherapie.

  De oncoloog verwees naar het geval van een 28-jarige kerngezonde man die plotseling was overleden. Dat gebeurde vijf dagen na zijn tweede Pfizer-vaccin. Tijdens de autopsie bleek dat zijn hart zo zacht en broos was geworden dat het uit elkaar was gevallen.

  Kwaadaardige praktijken

  Dit laat volgens hem zien hoe gevaarlijk de vaccins kunnen zijn, met name voor mensen die gezond zijn en nog nooit ziek zijn geweest.

  Fukushima vindt het irrationeel dat de vaccins desondanks nog steeds worden gepromoot. Dit riekt naar sekteachtig gedrag, zei hij.

  De wetenschap moet zich volgens hem onthouden van dit soort ‘kwaadaardige praktijken’.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  De criminelen van deze DEMISSIONAIRE Regering gaan gewoon door met hun kwaadaardige praktijken. Ongelooflijk dat de mensen in Nederland dit over zich heen laten komen. Een voordeel voor de overledenen aan de prik is dat ze niet weten dat ze dood zijn, zo weten de domme overlevenden van de prikken niet dat ze dom zijn(geweest) .

  Een reactie posten