Ivermectine blijkt een belangrijk hulpmiddel bij de behandeling van kanker

Datum:
 • woensdag 10 april 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • Roman Balmakov van EpochTV is de beste nieuwspresentator die er is.


  9-4-2024


  In deze 13 minuten durende video doet Balmakov verslag van de successen van het gebruik van Ivermectine bij de behandeling van kanker.

  Zoals ik al meldde tijdens de 3 jaar van georkestreerde Covid-hysterie, zijn zowel HCQ als Ivermectine middelen om Covid te voorkomen en te genezen. De medische autoriteiten wisten dit, maar ze onderdrukten het, want als ze erkenden dat er een geneesmiddel bestond, kon het Covid-“vaccin” niet worden vrijgegeven met een noodmachtiging, schrijft Paul Craig Roberts.

  Omdat het “vaccin” niet was getest, kon het niet worden vrijgegeven voor gebruik onder normale omstandigheden. Daarom was het een bekend risico en de noodmachtiging beschermde de farmaceutische bedrijven tegen aansprakelijkheid.

  Omdat de “medische autoriteiten” – FDA, CDC, NIH, WHO – allemaal een handlanger zijn voor de winsten van Big Pharma en een draaideurrelatie hebben met Big Pharma – Fauci had zelf een gedeelde patenttitel met Big Pharma- werd een ongetest vaccin vals en illegaal vrijgegeven onder valse voorwendselen. Big Pharma verdiende miljarden dollars en miljoenen “gevaccineerde” slachtoffers stierven of liepen gezondheidsschade op. Dit is een vaststaand feit, geen “samenzweringstheorie” zoals de “factcheckers” van Big Pharma verkondigen. Het is een vaststaand wetenschappelijk feit dat totaal genegeerd wordt door de hoerenmedia, medische commissies en de Big Pharma-agenten van de “medische regelgevende instanties” vormen.

  Als gevolg van wetgeving die door Big Pharma en verzekeringsmaatschappijen erdoor gelobbyd is, hebben steeds minder artsen een privépraktijk. In plaats daarvan zijn ze werknemers, wat betekent dat ze verantwoording moeten afleggen aan hun werkgever, een of andere Health maintenance organization (HMO), en niet aan hun patiënten. De ziektekostenverzekeringen hebben zich niet aan dit feit aangepast.

  Ik heb een vriend die arts is in dienst van een HMO. Toen hij het falen van beademingsapparatuur en het niet-behandelen van Covid waarnam, genas hij patiënten met Ivermectine. Drie keer werd hij door zijn werkgever op het matje geroepen met het bevel de behandeling met Ivermectin te staken. Hij negeerde de bevelen op grond van het feit dat ze een onrechtmatige inmenging waren in de arts-patiëntrelatie en een inbreuk op zijn verplichting tegenover zijn patiënten en de eed van Hippocrates. Hij begreep dat een vierde berisping een ontslag was, waardoor zijn patiënten onbeschermd bleven, en diagnosticeerde met Covid besmette patiënten met lupus en andere gezondheidsproblemen die traditioneel behandeld werden met Ivermectine of HCQ.

  Met andere woorden, in de “vrije” Verenigde Staten van Amerika, die nu wereldwijd gezien worden als “een shithole country,” is de enige manier waarop een gewetensvolle arts de gezondheid van zijn patiënten kan dienen een uitvlucht.

  Onlangs, zoals ik heb gemeld, beval een federale rechtbank de marketingagent van Big Pharma, de FDA, om zijn online waarschuwingen tegen het gebruik van Ivermectine te verwijderen, een geneesmiddel dat al lang is goedgekeurd voor algemeen gebruik, uitsluitend gebaseerd op de mening van de arts. Alle volledig corrupte federale agentschappen – FDA, NIH, CDC, samen met de WHO van Bill Gates – verklaarden Ivermectine, lange tijd een middel ter voorkoming van rivierblindheid in Afrika, tot “paardenmiddel”.

  Niemand in Afrika die Ivermectine nam als “het zondagsmedicijn” om rivierblindheid te voorkomen, kreeg Covid.

  Niemand in Afrika die HCQ nam als “het zondagsmedicijn” om malaria te voorkomen, kreeg Covid.

  Vier staten in India gebruikten met succes Ivermectine om Covid te voorkomen, gebruikten niet het “vaccin” en ervoeren weinig of geen Covid. Hetzelfde gebeurde in delen van Brazilië.

  Vandaag de dag zijn het de Covid-gevaccineerde landen waar atleten in hun beste jaren dood neervallen op het sportveld, waar entertainers dood neervallen tijdens optredens, waar luchtvaartmaatschappijen zonder piloten komen te zitten vanwege de vaccinatiemandaten voor luchtvaartmaatschappijen, waar baby’s en kinderen sterven aan hartaanvallen, waar nooit eerder geziene turbokankers opduiken bij kinderen en volwassenen, waar de vruchtbaarheid van mannen en vrouwen afneemt, waar miskramen toenemen.

  De vraag die voor ons ligt is: Zal de wetenschappelijke informatie die Balmakov rapporteert het gebruik van Ivermectine bevorderen in de genezing en preventie van kanker, of zal Ivermectine, een zeer goedkoop medicijn, gezien worden als een bedreiging voor de bestaande geïnstitutionaliseerde winstgevende behandeling van kanker, die in feite iemands immuunsysteem vernietigt zodat kanker kan winnen.

  Amerikanen, die naïeve zielen zijn die vertrouwen hebben in autoriteit, zijn perfecte slachtoffers voor de waarschijnlijke hernieuwde demonisering van Ivermectine.

  Sterker nog, we hebben een voorloper van federale “medische autoriteiten” die hun zinnen hebben gezet op het verbieden van NAC, een supplement dat al heel lang wordt gebruikt en dat de menselijke gezondheid enorm verbetert.

  Het laatste wat Big Pharma wil is een gezonde bevolking. Big Pharma heeft een zieke bevolking nodig om winstgevend te zijn. Sterker nog, Big Pharma creëert vaccins en “medicijnen” die ons zieker maken zodat we meer medicijnen nodig hebben.

  Onwetende Amerikanen begrijpen niet dat Big Pharma medisch onderzoek controleert en in toenemende mate ook de curricula van medische scholen. Nog niet zo lang geleden namen de redacteuren van de twee meest prestigieuze medische onderzoekspublicaties ontslag, de New England Journal of Medicine en The Lancet. Beiden zeiden dat ze geen vertrouwen hadden in de artikelen die hun tijdschriften publiceerden, omdat 70% van de artikelen was geschreven met subsidies van Big Pharma.

  Vandaag de dag zijn de Amerikaanse jongeren de meest gemedicineerde, gevaccineerde kinderen ter wereld en bijna geen van hen is gezond.

  De vraag die voor ons ligt is: Hoe is een volk, dat door zijn founders bedoeld was om het meest vrije volk in de geschiedenis van de mensheid te zijn, uiteindelijk dienstbaar geworden aan officiële narratieven die hun vrijheid, hun gezondheid en hun onafhankelijkheid vernietigen?

  Waarom is de Amerikaanse bevolking tevreden met haar onmacht en trouw aan een regering die geen verantwoording hoeft af te leggen aan het volk?

  Het enige antwoord is dat de onverschillige Amerikaanse bevolking geen enkel besef heeft van hun situatie. Als mensen niet begrijpen dat ze bedreigd worden, hoe kunnen ze zich dan verzetten tegen een bedreiging waarvan ze zich niet bewust zijn?

  Het is niet Poetin, XI of Iran die Amerika ten val brengen. Amerika is ten val gebracht door de onverschilligheid van de bevolking.

  Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. 

  0 reacties :

  Een reactie posten