Gezond verstand zegeviert! NSC trekt rode lijn: Nee tegen transgenderwet

Datum:
 • donderdag 4 april 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  respect voor de traditionele gezinswaarden en een gezonde dosis realisme. Een verademing tussen al die wokegekte.


  DDS 4-4-2024


  In een tijdperk waarin de grenzen van biologie en gezond verstand steeds verder worden opgerekt, heeft de Nieuwe Sociaal Contract (NSC) van Pieter Omtzigt een moedige stap voorwaarts gezet. Door de stekker uit de controversiële transgenderwet te trekken, bewijst NSC dat het nog steeds partijen zijn die de kernwaarden van het Nederlandse volk verdedigen: respect voor de traditionele gezinswaarden en een gezonde dosis realisme. Een verademing tussen al die wokegekte.

  De voorgestelde wetswijziging, die het verrassend gemakkelijk zou maken om geslachtsverandering in paspoorten door te voeren, riep terecht zorgen op over de implicaties voor de veiligheid van vrouwen en het behoud van maatschappelijke orde. NSC, gesteund door een imposante coalitie van partijen zoals het CDA, PVV, FVD, JA21, SGP, ChristenUnie, en mogelijk de VVD, laat zien dat er nog steeds politieke krachten zijn die niet blindelings meegaan in de grachtengordelwaanzin!

  In een tijd waarin liberalisme vaak wordt verward met licentie, en individuele vrijheid met onverantwoordelijkheid, markeert NSC's standpunt een broodnodige herinnering aan het belang van doordachte wetgeving. Nicolien van Vroonhoven van NSC verwoordde het treffend: het gaat niet om het tegengaan van geslachtsverandering op zich, maar om het waarborgen dat zulke ingrijpende besluiten niet lichtzinnig genomen worden.

  Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL voor Nederland, voor ons volk, en voor onze cultuur EN geschiedenis. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en versterk ons pro-Nederlandse geluid. Want als jij dat NIET doet dan worden we totaal GESLOOPT door het kartel dat ons op alle mogelijke manieren wil vernietigen.


  De afwijzing van de transgenderwet en de daaropvolgende opmerking dat het steunen van het Regenboogakkoord een 'foutje' was, is een pijnlijke herinnering aan de voortdurende strijd voor gelijke rechten en respect voor de LHBTQIA+ gemeenschap Hoog tijd dat we opstaan tegen…

  372
  Reply  De kritiek van tegenstanders, waaronder D66'er Joost Sneller en GroenLinks-PvdA's Esmah Lahlah, mist de kern van de zaak. Het is makkelijk om te spreken van 'spookverhalen' en 'discriminatie', maar we hebben gezien hoe soortgelijke wetten in andere landen tot onbedoelde en soms gevaarlijke situaties hebben geleid. Is het dan zo onredelijk om een pas op de plaats te maken en de mogelijke gevolgen van dergelijke wetgeving grondig te overwegen?

  Wat betreft de uitspraken van Lahlah, het is opmerkelijk dat zij, als orthodox moslimkamerlid, zich zo vocaal uitspreekt voor de rechten van de LHBTQIA+ gemeenschap. Zou dit een gevalletje van Taqiyya kunnen zijn, de islamitische doctrine die toestaat om de ware intenties te verbergen als het de islam ten goede komt? Hoe het ook zij, haar plotselinge zorg voor transgenders komt over als een poging tot politieke correctheid die haar geloofwaardigheid ernstig ondermijnt.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Je wordt geboren als man of vrouw de keuze om transgender te zijn moet je dan maar dragen, je wilde dat toch met volle overtuiging doen. Een man zal nooit een volledig biologische vrouw worden en een kenau zal nooit een man worden. Het is ronduit belachelijke dat de hele samenleving op de kop wordt gezet voor hormoon en pillen slikkers met nog enkele plastische ingrepen.

  Een reactie posten