Geert Wilders doet aangifte na bizarre uitspraken Frans Timmermans: "Niets geleerd van de moord op Pim Fortuyn!"

Datum:
 • zondag 21 april 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Afgelopen zaterdag vond het ledencongres van de PvdA en GroenLinks plaats in Apeldoorn. 


  DDS 21-4-2024


  Frans Timmermans heeft als dictatoriale kleuter van dit gestoorde clubje zijn ware aard laten zien. De voormalige Klimaatpaus die naar Nederland trok om het land te redden, maar vervolgens werd verslagen door de PVV van Geert Wilders. Het zit Frans blijkbaar nog steeds erg hoog en hij heeft een aantal absurde teksten de wereld in geslingerd waar Wilders nu, terecht, aangifte voor gaat doen.

  Timmermans zei tijdens het congres: "Mensen, onze taak is helder. Wij zullen niets nalaten om te voorkomen dat Wilders in dit land aan de macht komt", wat uiteraard werd gevolgd door applaus. De media, waaronder de NOS, hebben alweer alles uit de kast getrokken om dit te bagatelliseren. Het zou een verspreking zijn. Een verspreking! Natuurlijk. Dáárom grijpt Frans geen enkel moment aan om dit te corrigeren. Niks geen vergissing! De ware aard van Frans is duidelijk.
  Wilders interpreteert de woorden als een bedreiging. De PVV-leider schrijft op X/Twitter: “Niets nalaten? Niets? Dus ook geen geweld?", zegt hij op X, gevolgd door: "Ik ga aangifte doen". Wilders roept zijn volgers op om eveneens aangifte te doen. “Help mij een einde te maken aan deze levensgevaarlijke linkse ophitserij, ze hebben niets geleerd van de moord op Pim Fortuyn! Ga de komende dagen allemaal aangifte doen tegen Frans Timmermans bij de politie in je eigen gemeente om de haat van links te stoppen.”
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
  Het komt niet helemaal als een verrassing, dit soort teksten uit de linkse hoek. De partijen die vaak de mond vol hebben over de democratie en de rechtsstaat, en daarbij naar rechtse partijen wijzen, zijn zelf geen knip voor de neus waard. Wanneer dit soort engenekken vrolijk onder elkaar zijn, komt de ware aard naar boven. Bah!

  Niets nalaten? Niets? Dus ook geen geweld? Ik ga aangifte doen.

  widtvoet
  widtvoet
  @widtvoet

  "Mensen onze taak is helder. Wij zullen niets nalaten om te voorkomen dat Wilders in dit land aan de macht komt." -Frans Timmermans 20 april 2024 #GroenLinksPvdA #GroenLinksPvdA

  6.3K
  Reply

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Voorheen zaten bij de PvdA nog wel wat integere mensen, voor zover een politicus integer kan zijn, na de samenwerking met de fascisten/communisten/globalisten van Groen Links is het een partij van smeerlappen geworden gelijk aan die van Groen Links. Veel groter uitschot is lastig te vinden.

  Een reactie posten