Weekoverzicht #10 2024 Jeroen en Willem

Datum:
 • vrijdag 8 maart 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  In week 10 is er opnieuw een overvloed aan verbijsterende gebeurtenissen.  8-3-2024

  Zie HIER de uitzending


  D66-Tweede Kamerlid Jan Paternotte bakt friet in Oekraïne?!


  In week 10 is er opnieuw een overvloed aan verbijsterende gebeurtenissen. De formatieonderhandelingen zitten muurvast en Nederland lijkt te worstelen met de-industrialisatie. Rutte staat voor een financiële uitdaging: hij moet betalen voor de goedkeuring van Orban. De trend van oorlogspropaganda zet zich voort en de greep van censuur versterkt.

  Er is een afname in de populariteit van elektrische auto's en zonnepanelen waarneembaar. Ondertussen boekt Trump een significante overwinning, zowel op politiek als juridisch vlak. De Britten en Duitsers struikelen over elkaar heen met betrekking tot de Russische onthullingen, terwijl Agenda 2030 doorgaat, ondanks dat het averij oploopt.

  Spanje is verzeild geraakt in een schandaal omtrent mondkapjes en heeft, in een preventieve maatregel, alle e-mails gewist. Waar hebben we dit toch eerder gezien?

  Niek Rogger viert een juridische overwinning tegen de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) en hoeft geen boete te betalen voor het gebruik van Ivermectine en Hydroxychloroquine.

  Op medisch gebied wordt er meer helderheid verschaft over de statistische fraude. En zoals de seizoenen komen en gaan, keert ook het demonstratieseizoen terug, met een nieuwe golf aan publieke uitingen van onvrede.

  De presentatie kan je hier downloaden.


  dfacto

  0 reacties :

  Een reactie posten