SCHOKKENDE ONTHULLING: stikstofbeleid blijkt VOLLEDIG gebaseerd op VALSE AANNAMES | Dessing (FVD)

Datum:
 • woensdag 13 maart 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  Heel het stikstofbeleid rust op twee grote aannames. De eerste is dat het slecht gaat met de natuur. De tweede is dat dat komt door stikstof.  13-3-2024


   Heel het stikstofbeleid rust op twee grote aannames. De eerste is dat het slecht gaat met de natuur. De tweede is dat dat komt door stikstof.

  Fractievoorzitter in de Eerste Kamer Johan Dessing legt als enige de feiten op tafel en toont aan dat deze aannames niet kloppen. Word lid: https://fvd.nl/wordlid ► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu ► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL ► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie ► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/ ► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie ► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocra... ► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl ► GAB: https://gab.com/fvdnl ► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​ ☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9...

  2 reacties :

  Anoniem zei

  De enige bedoeling van die klimaat leugen is dat ze hopen dat mensen zich dieper in de schulden steken met extra hypotheken. Daarna laten ze de huizenmarkt instorten en zullen banken eigenaren vragen geld bij te storten....... vele zullen dat niet kunnen en raken hun huis kwijt.

  IK DOE NERGENS AAN MEE.... HET ENIGE WAT DE ROVERHEID VAN MIJ KAN KRIJGEN IS EEN HELE LANGE MIDDELVINGER.

  Anoniem zei

  Anoniem 1, Probeer dat de massa maar eens uit te leggen, ze snappen er vaak helemaal niets van en willen ook niet aannemen dat bij het dalen van de woningwaarde en een 80-100% hypotheek het meerbedrag van de taxatiewaarde na de woningwaarde herziening, bijbetaald moet worden aan de bank. Voorbeeld: u koopt een huis van €700.000,00 taxatie waarde. Uw eigen geld is €100.000,00 dus u moet excl. kosten €600.000,00 hypotheek bij uw bank opnemen. De economie stort in dus minder vraag naar woningen met als gevold de prijs daalt. Na 2 jaar plezierig wonen is de taxatie waarde van uw woning gedaald naar €500.000,00. Het verschil van €100.000,00 (lagere taxatie waarde) moet aan de bank betaald worden omdat uw huis onder water staat. Als u dat heeft liggen is er geen nood aan de man, zo niet dan volgt gedwongen verkoop. Het wachten is op de klap dat de economie met vele procenten daalt zoals in Duitsland al het geval is. Sterkte allemaal, vooral de jongeren die met torenhoge hypotheek schulden zitten.

  Een reactie posten