RENTE DRAAI CENTRALE BANKEN AANSTAANDE en RECORDKOERSEN en VRAAG EDELMETAAL | GK 212

Datum:
 • woensdag 20 maart 2024
 • in
 • Categorie: , , ,
 • In deze aflevering van "GoudKoorts" onderzoekt Bart de recente piek in de goudkoers, die veel zegt over het monetaire beleid wereldwijd.


  20-3-2024


  In deze aflevering van "GoudKoorts" onderzoekt Bart de recente piek in de goudkoers, die veel zegt over het monetaire beleid wereldwijd. Hij bespreekt de rol van goud in beleggingsportefeuilles, de opkomst van Bitcoin als 'digitaal goud', en de recente bewegingen in de zilverkoers, aangewakkerd door grote aankopen van zilver door India. Tot slot bespreekt Bart de voorraadniveaus van edelmetalen wereldwijd en de implicaties voor de economie en beleggers op zoek naar veilige havens. ๐Ÿฆ Volg ons op Twitter ›› GoldRepublic: https://twitter.com/GoldRepublic ›› Bart Brands: https://twitter.com/BartBrands1982 ›› Instagram: https://www.instagram.com/bart_brands... ๐Ÿšฉ LET OP: Er zijn helaas scammers actief die met een Whatsapp nummer reageren op de reacties van onze abonnees, met een voorstel om in contact te komen over investeren/beleggen. Wij zullen NOOIT op deze wijze contact opnemen met onze kijkers/abonnees. Reageer hier dus NIET op (mits je ze met de grond gelijk maakt natuurlijk ๐Ÿ˜‰). Stay safe! ⚪️ Odysee Kanaal: https://odysee.com/@GoldRepublic:9 ๐Ÿ“ฒ Altijd de actuele goudprijs en je portfolio binnen handbereik? Download nu de GoldRepublic app: - Google Play: https://play.google.com/store/apps/de... - Apple Store: https://apps.apple.com/nl/app/goldrep... ๐Ÿ”Ž Meer informatie mb.t. investeren in edelmetaal? Bezoek onze website https://bit.ly/38p4qth ๐Ÿ“ž Heb je na deze video van Bart nog steeds vragen? Stel ze hieronder gerust of deel ze rechtstreeks met ons via mail, Facebook, Instagram of bel ons op 020 794 6021. ๐ŸŽง Luister naar GoudKoorts ›› op Spotify: https://open.spotify.com/show/6JgmGMA... ›› op Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/nl/podcast... ›› op Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0... ⚠️ DISCLAIMER ⚠️ De verstrekte informatie in deze video-uiting is geen aanbod, beleggingsadvies of financiรซle dienst. Deze is ook niet bedoeld om u aan te zetten tot het (ver)kopen van een product of het afnemen van een dienst van GoldRepublic, noch als basis voor een beleggingsbeslissing. Een beslissing om te gaan beleggen in een GoldRepublic-product kan en mag u uitsluitend baseren op de informatie uit een definitief prospectus en de eventuele Essentiรซle Beleggers informatie en andere informatie over het betreffende product (zoals (half)jaarresultaten). Deze informatie is op de website (www.goldrepublic.com) verkrijgbaar. Schakel eventueel een adviseur in. ⏰ Timestamps ⏰ 0:00 - Intro 2:19 - Goud All-Time High 4:25 - Monetair Beleid 6:56 - Bitcoin 8:04 - Zilverkoers 11:00 - India Koopt Zilver 13:35 - Edelmetalen Voorraad 16:12 - Outro

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Heel fijn dat je terug bent Bart! Krachtig!
  Maar, wat bedoel je met “zolang ik er nog ben”?

  Anoniem zei

  Ik ben ervan overtuigd dat de Centrale Banken de bedenker zijn van Bitcoin om via hoge Bitcoin koersen de aandacht af te leiden van Goud en Zilver.

  Grote dank namens mij aan deze Centrale Banken. Ik heb door te investeren in Bitcoin nu 3 maal zoveel goud en zilver aan kunnen kopen ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ.

  Bij de volgende grote correctie van Bitcoin stap ik misschien nog 1 maal in Bitcoin want uiteindelijk zal Bitcoin terug naar nul gaan.

  Een reactie posten