Ook in Duitsland zijn coronadocumenten geopenbaard en dit onthullen ze over de Gates Foundation

Datum:
 • vrijdag 22 maart 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  “Ongelooflijk.”


  Robin de Boer 22-3-2024


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:04

  Afgelopen week zijn meer dan 2000 pagina’s aan ‘Wob’-documenten over corona geopenbaard in Duitsland.

  Daarbij viel onderzoeksjournalist Marc van der Vegt iets op: tijdens een crisisbijeenkomst van het Duitse RIVM in mei 2020 werd naar een ‘paper’ van de Bill & Melinda Gates Foundation omtrent ‘de beste maatregelen/aanpak’ verwezen.

  “Ik wist niet dat de Gates Foundation ‘wetenschappelijke papers’ uitbracht en dat deze zelfs in crisisbijeenkomsten werden besproken,” aldus Van der Vegt.

  Verspreking

  In dezelfde periode liet de Amerikaanse corona-expert Deborah Birx zich tijdens een interview met CNN ontvallen dat niet de overheid, maar Bill Gates de lakens uitdeelt.

  Televisiedokter Sanjay Gupta vroeg haar of we beschikken over de capaciteit om goed bron- en contactonderzoek te doen. Hierop antwoordde dr. Birx: “Ik denk dat dit de reden is waarom de criteria die de Gates, die ehhh… de federale overheid aanbeveelt vrij streng zijn. Dit geeft staten de tijd om handen en voeten te geven aan het bron- en contactonderzoek.”

  Opmerkelijk genoeg liet CNN deze ‘verspreking’ uit het transcript van het interview.

  Overstag

  Daarnaast zei redacteur Cheryl Chumley van de Washington Times in diezelfde periode dat Bill Gates al heel lang wilde dat de WHO het coronavirus zou uitroepen tot pandemie.

  “De WHO wilde dat in eerste instantie niet doen. Een dag nadat Bill Gates via zijn stichting had aangekondigd dat hij 50 miljoen zou investeren in de zogeheten Covid-19 Therapeutics Accelerator – geld dat grotendeels bij de WHO terecht zou komen – ging de WHO overstag en verklaarde de secretaris-generaal de uitbraak tot pandemie,” zei Chumley in gesprek met Laura Ingraham, die met stomheid geslagen was: “Ongelooflijk.”

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  0 reacties :

  Een reactie posten