NRC weigert verkiezingsuitslag te slikken: "Waternationalisme" als nieuw schrikbeeld

Datum:
 • zaterdag 23 maart 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 • Hun nieuwste vijand?


  DDS 22-3-2024


   In een nieuw hoofdstuk van wat alleen beschreven kan worden als de doorgeslagen waanzin van de mainstream media, weigert het NRC Handelsblad stilletjes de uitslag van de verkiezingen van 22 november te accepteren. Hun nieuwste vijand? Een zogenaamd opkomend "waternationalisme", een term zo belachelijk dat het alleen maar uit de koker van een overijverige, wereldvreemde redacteur kan komen.

  Volgens het NRC zou dit waternationalisme, aangedreven door het "toenemend populisme" in Europa, grensoverschrijdende oplossingen voor waterbeheer in de weg staan. Het lijkt erop dat het NRC, in haar eeuwige wijsheid, vergeten is dat democratie, rechtstaat, en grondwet niet slechts lastige obstakels zijn op weg naar een eco-communistische utopie, maar de fundamenten van onze samenleving.

  Wat de zelfverklaarde experts bij het NRC schijnbaar niet kunnen bevatten, is dat de stem van het volk gesproken heeft. Dat volk wil niet langer dat hun toekomst bepaald wordt door een ondoorzichtige mix van buitenlandse belangen, onrealistische milieudoelstellingen, en een ivoren toren mentaliteit die meer past bij een dystopische sciencefiction roman dan bij de realiteit van alledag.

  Het idee dat soevereiniteit en nationaal beleid als bedreigend worden gezien voor het beheer van onze meest vitale hulpbron, water, onthult de ware kleuren van de propagandamachine die het NRC Handelsblad geworden is. In plaats van de democratische keuzes van de burgerij te respecteren, kiest men ervoor om een angstbeeld te schetsen van een Europa dat verscheurd wordt door "waternationalisme".

  Laten we duidelijk zijn: waterbeheer is uiteraard een cruciale kwestie die samenwerking vereist, maar het idee dat soevereine staten niet in staat zouden zijn om hier op een verantwoordelijke manier mee om te gaan zonder de leiding van Brussel of het groene eco-communistische evangelie, is niets minder dan beledigend.

  (Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.

  Het NRC zou er goed aan doen om haar eigen rivier van misplaatste superioriteit en minachting voor het democratisch proces te overbruggen. In plaats van continu te proberen de publieke opinie te manipuleren met doemscenario's over nationale soevereiniteit, zou het wellicht eens moeten luisteren naar de stem van het volk. Die stem heeft gesproken, en het is hoog tijd dat de NRC en haar zogenaamde "experts" dat feit accepteren. Democracy rules, of dat nu past in het narratief van het NRC of niet.

  0 reacties :

  Een reactie posten