Klimaatgekkies van Milieudefensie slopen Nederlandse economie: Tankstations van Shell dreigen te sluiten

Datum:
 • maandag 25 maart 2024
 • in
 • Categorie: , , ,
 • De klimaatgekkies maken meer kapot dan je lief is.
  DDS 25-3-2024

  Zo bestaat er een kans dat de tankstations van Shell dreigen te sluiten als blijkt dat Shell het hoger beroep in de klimaatzaak tegen Milieudefensie verliest. Directeur Frans Everts van Shell Nederland heeft in WNL op Zondag hiervoor gewaarschuwd.
  Volgens Everts zal je als bedrijf "bij wijze van spreken je benzine stations moeten verkopen". Al zal de vraag van de consument daardoor niet veranderen. Als de tankstations van Shell worden verkocht, zullen andere bedrijven gewoon doorgaan. Met het aanpakken van Shell gaan natuurlijk niet alle Nederlanders ineens elektrisch rijden. "Dit is niet de oplossing," concludeert Everts dan ook.
  De klimaatfanaten zijn bijzonder schadelijk voor de Nederlandse economie waarbij belangrijke grote bedrijven als Shell het land uit worden gepest. Niet alleen hebben de linkse partijen bakken met belastinggeld verkwanseld aan het klimaatsprookje van figuren als Timmermans en Rob Jetten, maar zorgen organisaties als Milieudefensie er ook nog eens voor dat grote bedrijven Nederland worden uitgepest.
  De rechter oordeelde eerder al dat Shell de eigen CO2-uitstoot en ook die van hun klanten sneller moet terugdringen. Het hoger beroep dient over enkele weken maar Everts is kritisch en vindt dat de rechter op de stoel van de wetgever is gaan zitten. "Dit gebeurt alleen in Nederland." De Shell-topman vreest dat dit soort acties schadelijk zijn voor het Nederlandse bedrijfsleven aangezien Milieudefensie ook bedrijven als KLM, Ahold en ING wil aanpakken. "Dit kan schadelijk zijn voor de Nederlandse economie," aldus Everts.
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
  Ook zijn er volgens de topman gevaren voor het investeringsklimaat in Nederland waarbij de kansen voor het oprapen liggen. "Maar dit soort dingen gaan niet helpen om de investeringen hier te laten gebeuren. Dan laten we het tussen de vingers doorglippen."

   

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Is het zo langzamerhand geen tijd om die Klimaatterroristen te arresteren en nooit meer los laten? Wie de film/documentaire van omroep ON heeft gezien zal de ogen zijn geopend, tenminste als ze nadenken. Het is God geklaagd dat de Rechterlijke Macht in Nederland, wat een democratisch land heet te zijn, maar allang niet meer is, zich achter de klimaat activisten heeft geschaard.

  Een reactie posten