Jumbo stopt als eerste Nederlandse supermarkt met aanbiedingen van vlees

Datum:
 • zaterdag 16 maart 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • Nu krijgt de supermarkt juist veel lof


  Jumbo stopt als eerste Nederlandse supermarkt met aanbiedingen van vlees

  WAKKER DIER VOL LOFJumbo stopt als eerste Nederlandse supermarkt met aanbiedingen op vers vlees. De supermarktketen kreeg deze maand nog felle kritiek van dierenwelzijnsorganisatie Wakker Dier, die na onderzoek concludeerde dat Jumbo het vaakst vlees in de aanbieding had.

  Overigens waren in dat jaarverslag ook zorgen te melden. De Brabantse grootgrutter hield 22 miljoen euro aan winst over, bijna 75 procent minder dan vorig jaar.


  AD


   

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Jumbo in het vervolg mijden, ook al omdat Jumbo in België 20% goedkoper is, hoe kan dat? Bij Jumbo begon de ellende toen Frits van Eerd, de CEO van Jumbo, zo nodig van het toneel moest verdwijnen vanwege zogenaamd witwassen en hij had een paar 100.000 Euro thuis liggen. Zoveel geld is voor de doorsnee burgers heel veel, maar voor mensen als Frits van Eerd die voor tientallen miljoenen sporters sponsorde valt het wel mee. Barbertje moest hangen en er moest ander beleid komen. Het beleid wat Jumbo heeft ingezet is precies dat wat het WEF heeft gesommeerd, eerdaags verkoopt Jumbo alleen nog maar insecten als vlees en niet meer te betalen groenten, zogenaamd om de wereld te redden. Multinationals als Albert Heijn zullen binnenkort wel volgen. Dit soort bedrijven willen mensen straffen die vanwege de peperdure tijd al bijna geen vlees meer kunnen kopen en afhankelijk zijn van aanbiedingen. Frits van Eerd wordt weggezet als een crimineel, maar hij haalt het in de verste verte niet bij het criminele beleid van de Overheid zoals bijv. bij Corona, Klimaat, Woke en de oorlog in Oekraïne en daar is nooit iemand van veroordeeld, zelfs de grootste crimineel Rutte niet.

  Anoniem zei

  Regelmatig zijn de producten bij Jumbo over datum of nog erger, bedorven. Nu ze ook al de aanbiedingen vlees afschaffen gewoon Jumbo mijden. Zo druk is het in Anna Paulowna bij Jumbo al niet meer, dus ze doen zichzelf de das om.

  Een reactie posten