Florida: Universiteit beëindigt projecten en ontslaat alle medewerkers die gender-wetenschappen bedrijven

Datum:
 • maandag 4 maart 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • Nu dient het afgelopen te zijn met de woke oriëntering van de universitaire leer en met het voortrekken van de donkere huidskleur in plaats van geleverde prestatie.  Florida: Universiteit beëindigt projecten en ontslaat alle medewerkers die gender-wetenschappen bedrijven


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Zoals “Breitbart” bericht, zou de Universiteit van Florida alle medewerkers ontslagen hebben die zich met “verscheidenheid, gerechtigheid en inclusie” de woke drie sterren voor linkse maatschappijpolitiek, bezighouden.

  Einde voor gender-onderzoek

  Twaalf weken lang krijgen ze nog hun salaris uitbetaald, daarna is het afgelopen. De wetenschappers kunnen extern of naar andere banen op de universiteit in de Amerikaanse staat solliciteren.

  In een interne E-mail informeerde de leiding van de universiteit bovendien dat ook de gender-projecten met externe partners gestopt worden. Dat moet besparingen van $ 5 miljoen op te leveren, die in het vervolg aan de studenten ten goede moeten komen.

  Bevordering van respect en vertrouwen

  Verder zegt men:

  Terwijl we studenten door een zorgvuldige behandeling met een breed palet van ideeën en opvattingen opleiden, zullen we een gemeenschap van vertrouwen en respect voor elk lid van de Gator Nation (bijnaam voor de Universiteit van Florida) bevorderen.

  Nu dient het afgelopen te zijn met de woke oriëntering van de universitaire leer en met het voortrekken van de donkere huidskleur in plaats van geleverde prestatie.

  Politieke richtlijn

  Daarmee volgt de universiteit een politieke richtlijn, volgens welke het in het vervolg verboden dient te zijn “de individuen op basis van ras, huidskleur, geslacht, nationale herkomst, geslachtsidentiteit of seksuele oriëntering te classificeren en gedifferentieerde of voorkeursbehandeling van individuen op basis van zo´n classificatie te bevorderen.”

  In de Amerikaanse staat Florida regeert sinds 2019 de conservatieve gouverneur Ron DeSantis. Sinds corona is hij van een eerder gematigd optredende Republikein in een rechtse voorvechter veranderd – met succes. Onder zijn rechtse politiek is de ooit grootste Swings State van de VS ondertussen een stabiele conservatieve staat geworden. Weliswaar lukte zijn kandidatuur tegen Donald Trump bij de voorverkiezingen voor het Amerikaanse presidentschap deze keer niet, maar DeSantis geldt nog steeds als toeverlaat van de rechtse Amerikanen.

  Bron:
  unzensuriert.at

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron

  (www.ejbron.wordpress.com) 

  0 reacties :

  Een reactie posten