Een nieuw kabinet? Wat een armoe!

Datum:
 • donderdag 21 maart 2024
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  Eerst twee keer een PvdA’er en nu twee tegelijk van respectievelijk de splinterpartijen SGP en CDA. Dat terwijl we helemaal geen bij elkaar geraapt kabinet nodig hebben.


  Rients Hofstra 21-3-2024

   

  Laten we eens kijken naar de prikplicht waar de VVD mee kwam. Was het kabinet niet gevallen, dan had Mark Rutte de andere partijen binnen zijn coalitie Rutte IV wel over kunnen halen vaccineren verplicht te stellen. Hij had er graag wat extra verkiezingsbeloftes voor overboord willen gooien. Nu ging het nog om bijna uitgebannen ziektes als kinkhoest, mazelen en rode hond, maar als de plicht eenmaal in de wet verankerd is, waarbij geen rechter middels art. 120 mag ingrijpen, kan die wet te pas en te onpas worden ingezet, ook bij een georkestreerde pandemie die in een categorie 4 lab is ontwikkeld.

  Gelukkig was een meerderheid binnen de Tweede Kamer tegen en ging het VVD-feestje niet door. Immers, het manke en volksblinde kabinet steunt nog maar op 41 zetels i.p.v. de 76 van voor de val. Juist daarom is er geen haast geboden een nieuw kabinet te misvormen. We kunnen zonder een missionaire troep vakinhoudelijke kneuzen op de ministeries. 
  Wat we daarentegen wel nodig hebben zijn vakinhoudelijke kanjers die niet in dienst zijn van de regentenkliek, maar domweg uitvoeren wat hen door een meerderheid van echte volksvertegenwoordigers wordt opgedragen.

   

  Als een meerderheid positief dan wel negatief zou beslissen -nadat ze écht goed zijn geïnformeerd door deskundigen van álle richtingen- dan zou je het als democratisch kunnen kenmerken. Vooral wanneer volksvertegenwoordigers het vraagstuk terugkoppelen naar de eigen achterban. Dan zou ook moeten worden aangegeven dat het in 2023 om zeven mazelengevallen ging en dit jaar al om 14. Van sterfgevallen wordt geen melding gemaakt. In dat geval is elk dodelijk slachtoffer er uiteraard een te veel.

  Ter vergelijking: elk jaar sterven hier in Nederland 17.000 tot wel 20.000 mensen vanwege medisch falen en/of fout medicijngebruik. (https://www.facebook.com/Stichting.Ibaadu.Arrahmaan/videos/795662663969263/?v=795662663969263) Nou is het een niet met het ander te vergeleken, maar die schrikbarende cijfers ziet niemand terug in de msm. (In Amerika zou het om een kwart miljoen mensen gaan)

   

  Had het kabinet Rutte IV nu nog bestaan en Marks voorstel was aangenomen, dan zou bij een volgende ernstige griepgolf -zijnde een pandemie volgens de hotemetoten van het WHO- iedere weigeraar gedwongen geprikt mogen worden, wat grondwettelijk een criminele daad zou zijn. Zeker achteraf gezien de oversterftestatistieken binnen Europa, waaruit blijkt dat Nederland aan kop gaat en vaccinweigeraar Bulgarije geen oversterfte kent en wat dat betreft hekkensluiter is. (https://www.frontnieuws.com/nederland-met-de-hoogste-oversterfte-in-de-europese-unie-en-vaccinweigeraar-bulgarije-met-de-laagste/)

   

  Wanneer een arts of verpleegkundige tegen de wil van een nog niet gevaccineerd persoon een spuit in diens arm zet, is dit niets minder dan ongewenst penetreren, dus een vorm van verkrachten. En geforceerd penetreren is strafbaar, ook al staat de verplichting in een snel aangenomen wet (ingeburgerde fractiediscipline is wurgend, dus voldoende) die door geen rechter aan bestaande wetten is getoetst en al zeker niet aan de grondwet, dankzij art. 120.

   

  Nu mogen twee hoogbejaarde, met de bijbel grootgebrachte nette mannen proberen Geertje en Pietertje samen in de Binnenhofspeeltuin ‘De Slangenkuil’ te krijgen. Geert die inmiddels alle kiezersbeloftes aan de hoogste boom heeft geknoopt moet samen met Pieter het land redden. “De tijd dat we alles weggeven is voorbij” volgens Geert en dat klopt, want hij heeft al weken helemaal niets meer aan kiezersbeloftes over om weg te geven. De PVV-kiezers zijn als voetveeg vernederd en belazerd. En Pieter heeft er juist weer géén zin in, maar moet voorkomen niet het Zwarte politieke Pietertje te worden, wanneer er onvermijdelijk nieuwe verkiezingen moeten worden uitgeschreven als Geert hem staatsrechtelijk te veel zand in de ogen wil blijven strooien. En juist daarover zou Pieter niet bang hoeven te zijn, indien we een rechtstaat met een goed functionerend Constitutioneel Hof zouden hebben. Maar helaas, dat hebben we niet. We zijn geen rechtstaat.

  Slagen de 2 mannenbroeders van en met geloof erin een vecht-, wantrouw- en bedrogkabinet in de Hofzandbak te krijgen, dan gaat Pietertje met een pruillipje op de rand zitten, gaat Geertje alles wit verven wat een kleurtje heeft, gaat politieke lichtgewicht Dilanneke acteren van belang te zijn en blijft Carolientje stiekem steeds maar meer van de taart der corrupte machten op te eisen.

  Als Pieter, al kniezend, zo’n staatsrechtelijke wetskenner pretendeert te zijn, zou hij moeten weigeren o.l.v. een SGP’er het zogenaamde landsbelang te willen dienen. Immers, Nederland is grondwettelijk een seculiere staat, wat betekent dat staat en kerk gescheiden zouden moeten zijn. Spreek SGP eens volledig uit! Staatkundig Gereformeerd en dat als Partij. Dankzij deze sekte staat op de Nederlandse 2 euromunt: ‘God zij met ons’ (Geen idee of hij toestemming heeft gegeven deze niet na te komen belofte op de rand te plaatsen, waarmee overigens ook andere godsdienstigen betalen)

  Nee, er rust absoluut geen zegen op een eventueel kabinet met 4 narcistische machtswellustige partijleiders, die alleen maar oog hebben voor de eigen parochie en bovenal voor zichzelf.

  Het wordt een lachwekkend kabinet als het al niet in en in triest genoeg is, of nieuwe verkiezingen of een formateur, die toch eindelijk eens naar het AS (Alternatief Staatsbestel) https://alternatiefstaatsbestel.nl gaat kijken. Dan is de gehele a-democratische poppenkast in de Haagse speeltuin overbodig en wordt een bloederige revolte voorkomen. 

  Amen! 


  PLUCHEN REVOLUTIE                                            Rients Hofstra   

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Zo is het precies. Deze monsters moeten zolang mogelijk blijven zitten zodat ze door kunnen blijven gaan met Nederland en de Nederlands te vernietigen, uit te kleden te manipuleren.

  Uiteindelijk zal er toch geen kabinet gaan komen ...... allemaal vooropgezet.....PVV maakt deel uit van het kartel !!!! WANNEER WORDEN NEDERLANDS EINDELIJK EENS WAKKER !!!!!

  Een reactie posten