Echte mannen | #153

Datum:
  • donderdag 28 maart 2024
  • in
  • Categorie: ,
  • Hoe heeft het zover kunnen komen en wat kunnen we er nu nog tegen doen.


    28-3-2024



    De een na de ander dystopische maatregel wordt door onze strot geduwd en verder dan een online petitie komt het protest niet meer. Staan voor je idealen en het bewaken van je grenzen is iets uit een ver en grijs verleden. Hoe heeft het zover kunnen komen en wat kunnen we er nu nog tegen doen. Is de biologische oorlogsvoering gericht op de kern van onze mensheid geslaagd? Een aflevering met een pleidooi om het testosteron gehalte in de wereld weer ene paar tandjes hoger te krijgen.

    Word bazig baas ๐Ÿ”ฅ Steun de podcast met een bijdrage, zodat we veel meer vette content kunnen maken ๐Ÿ‘‰ https://vforvalentine.com/join-the-tr... Praat mee over de uitzending via ons officiรซle Telegram kanaal ๐Ÿ‘‰ https://t.me/+QuA59fd5eCFkOGI0 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    ๐Ÿ“บ Volg Robert via: ▪️  / valentinerw   ▪️  / robertwvalentine   ▪️  / robertwvalentine   ๐ŸŽฎ Volg Boris via: ▪️  / gkboris   ▪️  / gkboris   ๐Ÿš€ V for Valentine is te vinden op Spotify, Apple Podcast en Youtube: ▪️Twitter:   / v4valentineshow   ▪️Spotify: https://open.spotify.com/show/6t2PWq9... ▪️ Apple: https://podcasts.apple.com/nl/podcast... ▪️ Youtube:    / @vforvalentine   ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Geef deze video een thumbs up, abonneer op ons kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist! ๐Ÿ‘‰๐Ÿป    / @vforvalentine   ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ๐Ÿ” Bronnen ▪️https://x.com/ValentineRW/status/1749... ▪️   • Stanley Kubrick's confession   ▪️ https://x.com/ModernityNews/status/17... ▪️ https://x.com/davidicke/status/174769... ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ⏰Timestamps 00:00:00 Intro 00:01:45 Zijn we op de maan geland? 00:25:30 Stanley Kubrick's bekentenis 00:37:40 Rotterdam is de spiegel van de wereldeconomie 00:39:40 Javier Milei Davos speech 00:53:00 WSJ: "wij hebben de feiten niet meer in de hand"

    0 reacties :

    Een reactie posten