CLASH: Baudet drijft Rutte in het nauw | Kan Rutte nog aanblijven? (FVD)

Datum:
 • vrijdag 15 maart 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 • Baudet VS Rutte
  Word lid: https://fvd.nl/wordlid ► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu ► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL ► FACEBOOK:   / forumvoordemocratie   ► INSTAGRAM:   / fvdnl   ► TWITTER:   / fvdemocratie   ► TIKTOK:   / forumvdemocratie   ► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl ► GAB: https://gab.com/fvdnl ► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​ ☻ SUBSCRIBE NU:    / @forumdemocratie  

  Forum voor Democratie

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Iedere zin van Rutte is een leugen. Het is onvoorstelbaar hoe geestesziek Rutte moet zijn om dag in dag uit in deze leugens te kunnen leven.

  Anoniem zei

  Rutte kan wel afgeven op orban maar jaren geleden werd hijzelf dr NO genoemd in de EU, in die tijd knokte rutte nog voor het belang van Nederland
  En scharrelde enkele miljarden terug van de EU. Maar anderzijds bezuinigd hij miljarden op elk deel in de economie op elk ministerie. Alles heeft hij uitgehold.
  Rutte de oorloghitser is een puppet on a string en hij danst voor de duivel en verkondigd zijn leugens als de waarheid. Rusland heeft meerdere decennia lang de vs en de navo gewaarschuwd om niet verder richting Rusland op te trekken, zelf de minsk akkoorden werden in het leven geroepen om de neutraliteit van Oekraïne te garanderen. Wij weten allemaal dat het leugens zijn opdat, merkel en hollande het minsk akkoord misbruikt hebben.
  Dat de vs voet aan de wal van Oekraïne heeft gezet is overduidelijk door de bedrijvigheid van de Amerikanen.
  De vs is te ver gegaan terwijl Rusland bleef waarschuwen voor verdere escalatie maar het westen en de navo drammen door zelf nu nog met wapens en geld en strategische ondersteuning.
  Oekraïne hoort niet bij de navo als bondgenoot en is ook niet een lidstaat van de EU.
  Toch bemoeien zij zich ermee om een land met een corrupte regering te volle te ondersteunen. Elke vredes onderhandeling wordt door het westen van tafel geveegd. Schandalig er kleeft bloed aan hun handen van een half miljoen doden. Het westen wil perse de oorlog in stand houden.
  Rusland heeft in het verleden altijd gepleit voor een status quo voor Oekraïne maar het westen dramde er een coup doorheen.
  De eu zijn vazallen van de vs ,vn,Who,navo en laten zich de wet voorschrijven dat zijn geen politici.
  Die horen niet thuis in de politiek die moeten per direct uit hun ambt worden ontslagen. Rutte voorop.

  Anoniem zei

  Waarom geloven mensen die leugenaar Rutte??Ik schrijf het niet graag maar zo'n aartsleugenaar verdient maar een straf.De ....straf.
  Wat een verschrikkelijk figuur.
  Hulde voor Thierry.

  Een reactie posten