#1504: Oekraïne, het zogenaamde coronafonds en de Europese verkiezingen | Gesprek met Arno Wellens

Datum:
 • zaterdag 2 maart 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 • Marlies Dekkers in gesprek met Arno Wellens over Oekraïne, de aanstaande Europese verkiezingen, de digitale euro en meer.


  2-3-2024


  3-2024

   Marlies Dekkers in gesprek met Arno Wellens over Oekraïne, de aanstaande Europese verkiezingen, de digitale euro en meer. "We zijn gewend de EU te zien als unie van komkommers en tomaten."

  Bronnen en links bij deze uitzending: - De persoonlijke site van Arno Wellens: https://arnowellens.eu/ - Het YouTube-kanaal van Arno Wellens: https://www.youtube.com/@CurrentRatio... - Rutger Bregman bij Buitenhof: https://www.youtube.com/watch?v=h9Eu9... - Marlies, Ad en Jelle over Mike Benz: https://www.youtube.com/watch?v=IAPA0... - Het vorige gesprek tussen Marlies en Arno: https://www.youtube.com/watch?v=hzbFP... -- Steun De Nieuwe Wereld. Word patroon op petjeaf.com/denieuwewereld of doneer op NL61 RABO 0357 5828 61 t.n.v. Stichting De Nieuwe Wereld. Alvast bedankt. -- 00:00 Introductie 0:10 Oekraïne, de granatenvoorraad van Europa en Rutger Bregman 10:40 De democratie op de helling: het zogenaamde coronafonds en eurobonds 27:50 Chinese gezichtherkenningstechnologie in Europa 34:10 Digitaal paspoort en digitale euro 41:10 Allemaal wappiepraat? 50:21 Wat houdt de Digital Services Act in? -- De Nieuwe Wereld TV is een platform dat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengt om na te denken over grote veranderingen die op komst zijn door een combinatie van snelle technologische ontwikkelingen en globalisering. Het is een initiatief van filosoof Ad Verbrugge in samenwerking met anchors Jelle van Baardewijk en Marlies Dekkers. De Nieuwe Wereld TV wordt gemaakt in samenwerking met de Filosofische School Nederland. Onze website: https://denieuwewereld.tv/ DNW heeft ook een Substack. Meld je hier aan: https://denieuwewereld.substack.com/

  De Nieuwe Wereld
  0 reacties :

  Een reactie posten