Zoon van WEF-oprichter heeft slecht nieuws voor de wereldbevolking

Datum:
 • zaterdag 3 februari 2024
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  “Ze hebben gefaald.”


  Robin de Boer 3-2-2024


  Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:38

  Dit is de eerste democide waarbij de mensheid als geheel is aangevallen. Dat zei voormalig bankier Pascal Najadi, de zoon van één van de WEF-oprichters, in de podcast van Dr. Drew over de ‘coronapandemie’.

  Daarnaast hebben we te maken met het wokisme, het transgenderisme en allerlei andere volstrekt bizarre dingen, vervolgde hij.

  Ze probeerden een wereldregering te installeren middels een gezondheidspas of QR-code, maar dat gaat zomaar niet, zei Najadi. “Ze hebben gefaald.”

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  De curve loopt omhoog

  Nu proberen ze het nog een keer via het zogeheten pandemieverdrag. “Dit is hoogverraad en ongrondwettig. Dit gaat niet werken,” benadrukte hij.

  Tijdens de ‘pandemie’ stierven mensen niet door het virus, maar de beademingsapparaten en de middelen die werden toegediend. Er zijn inmiddels 20 miljoen mensen overleden of beschadigd en de curve loopt omhoog, waarschuwde hij.

  Arresteren

  De komende vijf jaar sterft 30 procent van de 5,7 miljard gevaccineerde mensen, stelde Najadi. “Dat is een feit.”

  Zijn vader Hussain Najadi is medeoprichter van het WEF, maar verliet de club van Klaus Schwab in de jaren tachtig ‘uit afschuw’. Nu heeft hij zich tegen de globalistische organisatie gekeerd en roept hij de Zwitserse autoriteiten op om ‘die mensen onmiddellijk te arresteren’.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  NineForNews.nl

  0 reacties :

  Een reactie posten