Mijlpaal: hof geeft opdracht tot onderzoek naar mogelijke aanwezigheid grafeenoxide in covidprik

Datum:
 • zaterdag 3 februari 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • Interessante ontwikkelingen in Spanje.


  Robin de Boer 3-2-2024


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:50

  Het Provinciaal Hof in Almeria heeft opdracht gegeven tot een onderzoek naar de Covid-19-vaccins die in de provincie worden toegediend. Het onderzoek, dat wordt uitgevoerd door de gerechtelijke politie, moet duidelijk maken of er een misdrijf tegen de volksgezondheid is gepleegd.

  Het heeft allemaal te maken met een giftig ingrediĆ«nt dat in de Pfizer-vaccins zou zitten. Volgens een deskundigenrapport dat is opgesteld door dr. Pablo Campra Madrid, professor aan de Universiteit van Almeria, is er gereduceerd grafeenoxide aangetroffen in de vaccins die in de provincie zijn toegediend aan mensen, meldt de Spaanse krant Economist & Jurist.

  Schept een precedent

  Grafeenoxide staat niet op de ingrediƫntenlijst en veroorzaakt ernstige gezondheidsproblemen bij mensen. Het is voor het eerst dat de mogelijke aanwezigheid van grafeen in Covid-19-vaccins in Spanje formeel wordt onderzocht.

  De uitspraak schept een precedent en is een mijlpaal voor advocaat Sergio Cebolla, wiens kantoor de zaak aanspande.

  ‘Factcheckers’

  De Spaanse onderzoekers toonden de aanwezigheid van grafeenoxide aan met behulp van een transmissie-elektronenmicroscoop. Het materiaal is verpakt in hele kleine vetbolletjes, zogeheten lipide nanodeeltjes, die cellen kunnen binnendringen.

  Toen de vaccins werden uitgerold, beweerden de ‘factcheckers’ in koor dat ze geen grafeenoxide bevatten. Wie iets anders beweerde, werd verbannen van sociale media.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

   NineForNews.nl
  0 reacties :

  Een reactie posten